Tapsa: olisi se rottisten erkkarikin ens viikonloppuna
Minä: vai niin...
T: olisihan tuo tietenkin ihan kiva päästä katsomaan
M: varmasti...
T: Tuleekohan se Ylivieskassa pärjännyt sinne?
M: eiköhän...
T: onhan tuonne kyllä ajamista
M: no soita Maijulle, josko tuo lähtis sun kanssa
T: joo, minäpä taidan tehdä niin

Ja niin ne sitte lähti - Tapsa ja Maiju - tänään aamulla neljän tienoilla kohti... hetkinen... en mä edes tiedä varmaksi mihin ne meni. Oisko ollu joku paikka Tampereen kupeesssa. Maiju jalostustarkastaa ja Tapsa ottaa Maijun kameran muistikortin täydeltä kuvia.

Mullon nyt sitten tämä kotihuki, mitä Tapsa on koko kesän tehnyt mun laukatessa ties missä riennoissa. Mikäpä tässä on ollessa kun Jenni aamusella keitti kahvit ja tarjoili sänkyyn saakka. Toisen kupinkin toi, mutta tuossa välissä oli sammuttanut kahvinkeittimen, joten se kakkoskuppi oli semmosta kaunistavaa mallia. Totesin tilanteen kuitenkin niin toivottomaksi, ettei semmosta riittävää määrää kylmää kahvia kupu vedä, että paree olla juomatta sitä hiven helpottavaa annostakaan.

sIMG_7086.jpg
Kiinni jäät!

Viime viikon illat on menneet pääasiassa kotona puuhastellen. Tiistaina Rinja lähti Hannan mukaan ja siinäpä se ilta vierähtikin mukavia poristessa. Keskiviikkona mun piti lähtä iltasella treenaamaan, mutta ihan lörinäksi meni taas aikataulut ja löysin itseni kotoa jumista koirille pallonheittoa harrastelemasta.

Torstaina vein Jennin & Ringan näyttelytottikseen ja urheasti tuo pikkuhandleri koulutukseen "koirallaan" osallistui. Pikkuisen oli välillä pariskunta pois lapasestani, mutta kyllä me samalla autolla kotiin tultiin ja jopa sovussakin. Mulla oli mukana Museonrannassa myös Katti ja Taavi-kääpiö. Kattilla oli eka kertaa Tinkalta peritty ketju kaulassa ja kai se pitää lopettaa tuo geeleilyasioiden opiskelu kun tuohan jo osaa asiat eikä pelkää mittään eikä kettään. Menee vielä ylikuntoon ja alkaa kilahtelemaan sitten tulevaisuudessa kehissä. Siitäköhän se monen muita kuin näyttelyitä harrastamattoman koiran kilahtelu johtuukin. Ne on YLIKUNNOSSA!!!! Nythän mä vasta hokasin!

sIMG_6915.jpg
Kuka puree ja ketä?

Taavi oli eka kertaa remmin ja pannan kanssa liikekannalla. Sehän lähtee sunnuntaina omaan kotiinsa, mutta ajattelin, että voisi tehdä hyvää minun itsenikin katsoa josko tiedossa on jottain ongelmaa julkisten paikkojen suhteen. Noh - ei ole! Pieni oli kuin aina olisi mukana ollut. Tepasteli rohkeana ja uteliaana ja treenin jälkeen päästettiin Katti, siskonsa Tove ja Taavi rantapuistoon leikkimään, meni Taavi välillä ihan omia camelboots-polkujaan. Se on HYVIN itsenäinen ja rohkea pentu! Lisäksi sillä on roima annos taistelutahtoa, joten kuulostaa hyvin voimakkaasti isoisältään Jannulta.

sIMG_7055.jpg
No mites tässä nyt näin?

Tove, Katti ja Taavi olivat leikkiessään melkoinen nähtävyys. Kolme pientä sekopäätä bilettämässä ja jalkoihinsa sotkeentumassa näytti myös kameran linssin takaa hauskalta. Kuvia löytyy kuvakorista enemmänkin kuin mitä tämän vuodatuksen kuvituksena on käytetty.

sIMG_7247.jpg
Tossa kaulanahkassa on vipu. Kun siitä vetää, lähtee silmät ja kieli päästä.

Leikkien jälkeen käytiin vielä esittelemässä Julialle Raahen koirauimaranta ja siellä mä sitten onnistuin nappaamaan mielestäni aika hienon taidepläjäyskuvan Jennistä. Joskus sattuu vahinkoja - jopa mullekin.

sIMG_7318.jpg
Näkinkenkiä etsimässä tähtisateesta?

Eilen meillä poikkesi mukava vieras. Itte Maahismettä kurvasi Jokirannan kautta kotimatkallaan Oulusta sinne Jyväskylän alapuolelle. Toivottavasti kotimatka meni hyvin ja olit tyytyväinen näkemääs... lähinnä siis Fyraan :-D

Mulla on nyt joku kummallinen kausi kuvata muitakin asioita kuin koiria ja Jenniä. Eilen löysin itseni perhosia etsimästä, mutta koska niitä ei löytynyt ensimmäistäkään, piti tyytyä muihin pörriäisiin. Tässä on parit kuvat. On tuo kamera ihana...

sIMG_7400.jpg
... jaloissa näkyy siitepölyhiukkasetkin!

sIMG_7405.jpg
Kärrrrrrpänen kukassa.

sIMG_7437.jpg
Ja tämmönen kimalainen löyty kotipihalta! Titus 13,5 vuotta. Uskoo ken haluaa, mutta mullon todisteet *NIH*

Kohta tulee Aaaapi parantamaan meille maailmaa toviksi. YH-äitien kokkauspäivä, tiedossa pizzaa!