Niin kai se on, että treenatakseen kunnolla, pitää oikeasti ilmoittautua kokeeseen. Näin on tehty ja treenausinto sai uusia sfäärejä, joissa pikkuista roolia näyttelee myös se, että on PAKKO treenata.

Maanantain tokottelusta olikin jo turinata edellisessä viestissä, mutta sama meno jatkui tiistainakin. Miuku tuli Aksun kanssa meille ja tuo kurainen Jokirannantie muuttui treenikentäksi. Otettiin yhtä sun toista näppärää ja lopuksi kehittelin jopa hyppyesteen, joka ei näytä vähääkään siltä itseltään. Kyllä siitä yli pääs loikkaamaan, mutta muuten se kyllä muistutti enemmän jotain 20-lapsisen perheen pottatelineen kehikkoa kuin mitään puulevyyn viittaavaa. Pystyssä tuo häkkyrä pysyi ruututötsien avulla. Fyra katsoi kehitelmää aluksi hiven kummissaan, mutta kyllä se lopulta keksi, että hyppäämistä vartenhan tuo säätö on pystyyn kyhätty.

Fyra oli paikallaolossa kun Aksun kanssa tehtiin liikkeitä. Pari kertaa se kai kuvitteli kuulleensa kutsun kun ampaisi iloisesti luokse, mutta pääösin se kyllä siellä pysyi vertaan sääskille luovuttamassa. Vettäkin tuli välillä taivaalta ja maa oli märkä, joten tuli tuntumaa huonompiinkin keleihin. Seuraamiset kivoja, jättöliikkeet toimi ja olen ilmiselvästi oppinut heittämään sitä Frolicilla suoraan suuhun. Fyrakin saa kopin!

Paikallaolon jättöjä hioskeltiin niin, että toisen koira oli paikallaolossa ja toinen jätti koiraansa. Tälleen vuoroteltiin ja mahtoi se näyttää mielenkiintoiselta katrillilta. Kun toinen pääsi koiran luota sinne "rivistöön", toinen palasi koiran luo jättääkseen sen taas ja palatakseen "rivistöön". Humpattiin siinä aikamme ja saatiin koirat oikeasti pysymään siellä paikallaolossa ja lopettamaan a) perään nykimiset ja b) perusasennon ennakoinnit.

Taidettiin molemmat, tai siis me kaikki neljä koirat mukaan lukien, olla treenisession jälkeen kuraisia mutta kohtuullisen tyytyväisiä. Pakko kai se on myöntää, että lahjakkaidenkin tulee joskus treenata :-D

Tänään Fyra kävi Käpiksessä ottamassa pikaiset hyppytreenit ja kyllähän se alkaa olemaan jo jollain kisamallilla. Pikkuisen oli keskittymisessä nyt säätämistä ja Fyra teki ihan oman sovelluksen hyppyliikkeestä (Fyra osaa soveltaa *LOL*), mutta se viimeinen suoritus oli hyvä ja kelpo ja siihen nyt älyttiin lopettaa. Huomenna en varmastikaan ehdi tehdä sen kanssa mitään tokoon viittaavaa, mutta perjantaina voisi taas käydä Käpiksessä leikkimässä tokohypyllä ja merkkaamassa tiettyjä osa-alueita ihan erillisinä osioina. Lähteeks Miuku mukkaan?