aIMG_0610.jpg
Alkumietintöjä, henkisten mörköjen karkoitusta: "tässäeiolemitäänkamalaa, minuaeijännitä, olenihanrento"  (kuvan ottaja ilmoittautukoon)

NÄMÄ tokotteli tänään. Merkillisintä tässä päivässä on se, että minä muistan mitä kehänauhojen sisäpuolella on tapahtunut. En sulkeutunut jännityspimeyteen, vaikka paikallaolon aikaan sydämen jyskytys tuntui kurkussa saakka ja näkökenttä alkoi kaventua. Sitten suutuin itselleni ja totesin, että ei tämä jännittämällä tästä ainakaan parane.

aIMG_0605.jpg
Aika hauskaa... suorastaan hysteeristä... mun treeniliivin selkämyksessä lukee tilapäisesti numeron sijasta "palautettava"... kenelle ja miksi? :-D (kuvan ottaja ilmoittautukoon)

Fyran rivi virallisesti:

Raahe 7.9.2008, tuom. Marko Puranen
 
Luoksepäästävyys 10 (10)
Paikalla makaaminen 9 (27)
Seuraaminen kytkettynä 9 (18)
Seuraaminen taluttimetta 9 (36)
Maahanmeno 10 (20)
Luoksetulo 10 (30)
Seisominen 8 (16)
Estehyppy 7 (14)
Kokonaisvaikutus 9,5 (9,5)
yhteensä 180,5
tulos ALO1 / KP, sijoitus 2. / 11

Tämän lisäksi lipsahti vielä Raahen Koirakerho ry:n seuramestaruus 90.25% pistesaaliilla.

Fyran rivi sanallisesti:

On se NE-RO(patti)! Sen perusasentojen ennakointeja on nyt kovasti harjoiteltu pois ja nenille tuli että räpsähti, ainakin pikkuisen...

Luoksepäästävyys: ei moitteita

Paikallaolo: meni maahan hyvin (vaikka edellisen yön sitä puolinukuksissani mielikuvaharjoittelin aamu kolmeen ja en millään näissä hallusinaatioissani onnistunut). Pysyi paikalla hienosti ja oli skarppina. Kaikki meni täydellisesti siihen saakka kunnes tuli perusasennon aika. Fyra nousi, mutta näppäränä likkana SEISOMAAN. Kerta se on ensimmäinenkin.

Seuraamiset: Ihan jees hommelia. Otin tarkoituksella välimuodon TOKO ja PK-seuraamisesta, tai siis siitä vauhdista ja rivakkuudesta. Tempovalinta osui aivan oikeaan. Ysiksi meni koska tuli pikkuisen aavistusta siitä, että Fyra vähän jätättäisi. Minusta se seurasi ihan siinä mihin oli opetettukin ja piti paikkansa kelvosti, mutta en ole vielä videolta tarkistanut oliko se näin vai onko tässä vain makukysymyksestä kyse.

Maahanmeno: Noh, sen Fyra kyllä osaa! Pisteet tuli aivan aiheesta.

Luoksetulo: Fyra ei pettänyt tässäkään liikkeessä. Kiitos pikkumusta!

Seisominen: Ihan kelpo suoritus muuten, mutta perusasento tuli vasta toisella istu-käskyllä. Neropatti oli kai sitä mieltä, että annas nyt sitä palkkaa kun en ennakoi. Jjjjjust!

Hyppy: Vastattuani liikkurille olevani valmis, tajusin, etten ole ihan varma onko Fyra edes katsonut edessään olevaa estettä. No eipä siinä ollut vaihtoehtoja kuin lähettää Fyra hypylle ja hyppäshän se. Vähän vinoon se loikkansa osutti ja sieltä piti sitten hipsiä vähän takaspäin, että olis hypyn takana siinä keskellä. Taktisesti annoin pysähtymiskäskyn ja maallikon mielestä se tietty näytti että koira pysähtyi käskystä. Kissan viikset se mitään käskystä pysähtynyt, tekipähän vain opittua kuviokelluntaa ja etsi "palkkauspaikkansa" esteen toiselta puolelta. Kokenutta tuomaria ei kuitenkaan huijata ja kun koiran luo mentyäni perusasentokin tuli vasta toisella käskyllä, oli tulos sitten seiska. Ihan ansaitusti. Parempi kuitenkin kuin nolla, joten ollaanpas ihan tyytyväisiä.

Kokonaisvaikutus: 9,5 oli oikein mukava ylläri. Ehkä tämän päivän mukavimmat pisteet!

aIMG_0690.jpg aIMG_0697.jpg
Voittajat voivat jo hymyillä. (kuvat HeiniF)

Kiva oli saada kivat pisteet tuomarilta, joka ei ole pistepajatsokuuluisuus. Ilmaiseksi ei saatu tänään mitään, mutta joka pisteen edestä kyllä onnistuttiin. Kiva hommata koiralla joka tykkää touhuamisesta jopa enemmän kuin ohjaajansa ;-)

Nyt menen nukkumaan. Oma kelloni näyttää nyt 29.45 ja olen tänään uhannut olla kiltisti nukkumassa 29.55. Joo-ooo, mun vuorokaudessa on kuulemma enemmän tunteja kuin muiden. Terkkuja Eilalle, nähdään n. kahden viikon kuluttua!

JK. Tokoilukuvia tältä päivältä löytyy *klik* Niitä otti myös ainakin Heikkisen Kati ja Fingerroosin Heini, mutta minulla ei ole tuon tarkempaa tietoa kuvaajista. Kamera kiersi.