Siinä se nyt ois se Fyran tokottelukoe videoversiona:

Agiliitoa ei olla liiemmältä harrasteltu viikonlopun aikana, mutta eilen tuli otettua tähtösille suunnitellussa muistiharjoituksesta pikakiekat sekä Kattin että Fyran kanssa. Katti meni rimat maassa (tietenkin!) vain ohjausharjoituksena ja Fyra sitten loikkakoikkas koko kurvin. Tämmönen se kurvi oli:

Tahdille_muistipelia_syys2008A.gif

Jenna avusti Kattia lähdössä kun ei tuota paikallaoloa olla treenailtu laisinkaan. Alkukurvit meni loistavasti 8:lle saakka, mutta ysille unohdin ohjaavani pentua ja olettelin liikaa. Sekin kurvi kuitenkin yritys-erehdys meiningillä sujui ja matka jatkui. Hienosti irtosi 13-putkeen ja siinäpä sitten tapahtuikin mun virhe, lähdin paahtamaan oikoen aidalle 14 ja unohdin taas vieväni pentua. Katti juoksi perässä ja ohitti vimoisen esteen, mutta samapa sille. Koukero meni loistavasti siihen nähden, että Katti on 5 kk ja risat.

Fyran kurvelot meni sen verran hienosti, että se Oulun kisojen nolla ei enää tunnukaan niin tuurintyngältä. Mielessä alkaa häivähtää ajatus, että se oikeastaan osaakin juttuja aika hyvin kun vain malttaa innoltaan olla kuulolla ja minä saan pidettyä tivolirannekkeen käsissäni. Koukerosta otin uusiksi vain kolme ekaa estettä kun ensimmäisen kurvailun alku meni vähän töksähtelevästi. Uusinta-alku oli loistava. Olen mä tyytyväinen tuohon otukseen. Eihän me paljon olla treeneissä aikaa kulutettu, mutta ehkäpä ne pienet hetket on sitten tehty kunnolla. Kisoja pitäs kattella.... Fyran tavoitteesta puuttuu vielä 12 nollaa... Jaa, mikäkö tuo tavoite on? NO ENPÄ KERRO, laskekaa itte ;-)

Luva-Tuppo-Turvelo-Vessaharja oli myös harkoissa mukana, mutta tällä kertaa se sai tyytyä vain lulluteltavan pentuloisen rooliin. Tänään se kammattiin jo toistamiseen meillä asumisen aikana, joten ihan hyvin tässä tukkakoiran omistajiksi totutellaan. Tapsa on ihan myyty tuohon otukseen. Odottakaapas kun se pääsee jossain näyttelyssä ostelemaan suojatilleen hiuslenkkejä. Voi siinä olla Finndogsin tyypit ihmeissään kun vannoutunut rottisäijä tulee kyselemään somia rusetteja :-D

Mitään ja ketään tuo natiainen ei pelkää. Tänään se kikkaili koiranruokasaavista metallisen kannen räminällä alas. Sen verran se väisti, ettei kannen alle jäänyt, mutta siinäpä se varomisreaktio olikin. Tämän jälkeen se tiputti viereisen saavin päällä olleen mopokypärän sinne avonaiseen saaviin ja seuraava kansi sai kyytiä. Toimintakykyä ja sinniä siis riittää! Kolmannen saavin kohdalla mä päätin lopettaa leikin siihen.

kIMG_0178.jpg
Siitäs saat Jannu! Plääääääh!

kIMG_0209.jpg
Et viittis rääkyä!

kIMG_0213.jpg
K: Pysyhän nyt aloillasi.

kIMG_0222.jpg
L: Jaa siis miksikö?
K: No kun tuolla olisi yksi paparazzi...

kIMG_0228.jpg
Tässähän nämä Jokirannan pentukerholaiset. Somia kuin sipulit?