Koko ilta kotona, EVOM ( = ei voi olla mahdollista) ! Ei täällä silti jouten olla oltu. Puuhaa on riittänyt yllin kyllin, mutta se jo, ettei mihinkään ollut menoa on ollut jo rentouttavaa.

Hanna poikkesi tänään meillä Rinjan ja Unton kanssa. Pitihän noita meidän nuoria neitejä sitten kuvata pönötysasennoissa ja sitten kun tuli leikkikuvien vuoro, olikin ilta jo hämärtynyt liikaa kuvausta ajatellen.

Tässä nämä meidän neitokaiset:

catwalk_5halfmoF.jpg
Katti 5,5 kuukautta (kuva: HannaH) [lisää kuvia]

Trilogy16weeksC.jpg
Rinja-rinsessa reilut 3,5 kk (kuva: JoFli) [lisää kuvia]

160908_luva2.jpg
9-viikkoinen Luva Luffe Lurppana Vessaharja Rasseli Tuppo ja mitä lie vielä nimiä saakaan (kuva JoFli) [lisää kuvia]

Kuvauksen jälkeen pikkuneidit saivat leikkiä pihalla tovin. Kattilla ja Rinjalla oli ensimmäinen riitakin, piti oikein väliin mennä. Ulkoleikkien alkaessa käydä liian kylmiksi niitä valvoville, siirryttiin sisälle. Luva nuorimmaisena sippasi melko pian, mutta Katti ja Rinja jatkoivat temmellystään. Jenni leikitytti niitä keittiössä tuolla Ikean putkella ja Rinjakin sai ensimmäiset tuntumat putkessa juoksenteluun. Pöhköjä pikkukoiria!

Päivän ihmetyskiintiötä on ylläpitänyt huomio siitä, kuinka koiraharrastajien piirit on kovasti paljon pienet ja pikkusieluiset. Viestit kulkee nettiaikakaudella nopeampaa kuin kukaan uskoisi tahi toivoisikaan. Myös viestinviejien ja tarkkailijoiden verkosto on käsittämättömän laaja. Tieto mielenkiintoisesta keskustelusta jossain päin Internet-avaruutta leviää kuin kulovalkea tavoittaen myös ne, jotka eivät ehkä mielellään näitä mielipiteitä lukisi. Hetkeksi syntyy eipäs juupas väittely ja sitten keskustelu menee sulki tai katoaa bittiavaruuteen riippuen siitä, kumpi osapuoli tunsi ylläpitäjän paremmin. Ei kai siihen muuta selitystä ole.

Melkein naurattaa se, kuinka osa ilmaistuista mielipiteistä - ne selkeästi perustellutkin - tyrmätään tai niihin jopa kajotaan jopa ehkä sensuurinkin keinoin. Tokihan joistain asioista on vaikea vaihtaa mielipiteitä provosoitumatta, mutta joskus tulee vain mieleen, että osuiko ja upposko liian lujaa? Älähtikö koira jota kalautettiin? Eikö me ihmiset osata enää keskustella silloin kun kyse on koirista? Ollaan me typeriä!

Ei mut hei... onkohan koko elämä nykyään yhtä Big Brotheria? Isoveli valvoo, kaikkialla?

Ne mielipiteet, joita emme halua kuulla, ovat meille usein ne hyödyllisimmät.
- tuntematon ajattelija -