Tämä aamupäivä alkoi urheilullisesti koko perheellä Käpälämäessä. Koirista mukaan pääsivät Fyra, Misiu, Ella, Femma ja Esko. Videokamerakin lähti mukaan kun keksin, että voisihan noita treenejäkin kuvata.

Rakenneltiin yllättäen maxien MM-finaaliradan loppukoukeroa mukaileva juttu ja oli siinä se hyöty, että tulipahan kerrankin treenattua vapaaehtoisesti pituushyppyä.

Videot kertokoon mitä aikaan saatiin:


Misiu treenaa 4.10.2008 from Johanna Flinck on Vimeo.

* Misiun treenin pääpaino oli oikeastaan siinä, että kunhan höntsäiltiin ja tehtiin puomin alastulokontaktit kunnolla. Hyvin meni.


Femma treenaa 4.10.2008 from Johanna Flinck on Vimeo.

* Femmalla halusin kokeilla tuota radan loppujuttua ja aivan kelvostihan se meni. Ei muuten mokaillut pituushypyllä kertaakaan!


Ella treenaa 4.10.08 from Johanna Flinck on Vimeo.

* Ellalle nuo "japsikäännökset" näytti toimivan oikein hyvin. Putkikin löytyi.


Esko treenaa 4.10.2008 from Johanna Flinck on Vimeo.

* Esko on nähnyt agiesteet viimeksi toukokuussa corgien agileirillä. Wouh, wouh... pääasia että oli lystiä. Pujokin sujui ihmeen vähillä avuilla.

Ja kuten em. videoilta voi kuulla, Jennikin halusi treenata:


Jenni 6v. treenaa Femman ja Ellan kanssa 4.10.2008 from Johanna Flinck on Vimeo.

* Saa kai sitä 120+ senttinen mennä puomin alta? Intoa meidän pikku-kartturissa ainakin piisaa.

Sitten loppui kamerasta akku. Tylsää! Olisi ollut vielä ikuistettavana meidän Fyran superhetki tuossa puomilta pituushypyn kautta putkeen lähettämisessä. SE MENI UPEASTI! Fyrdellä on ruvennut tämä homma naksahtelemaan tuonne aivolohkoihin oikeinkin hyvin. Wau sanon minä! Vain yhden A:n alastulon varasti, mutta puomi meni alas asti ja nätisti.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä meidän Tapsa korkkas agiharrastuksensa uuden tulemisen Misiun kanssa. Tavoitteet on asetettu ja treeniohjelmasta tulee kummankin menohaluihin mukautettu. Tänään ohjelmassa oli valssin ja persjätön perusteet ja tuo MM-radan loppukoukero. Eiks ne ole enskertalaiselle ihan jees juttuja? Hyvin meni, en voi moittia.

Fyra otti lopuksi vielä PK-noudot (A-esteen, hypyn ja tasamaan) ja elämänsä ensimmäisen eteenmenon. Vietiin palkkakuppi yhdessä kentän päähän ja seurattiin sieltä pois. Kerran käännyin sen kanssa näyttämään kupin suuntaan ja jatkettiin poispäin seuraamista. Käännyin kentän päässä, seurautin muutaman askeleen ja sanoin "MENE!" ja sehän meni, vieläpä lujaa ja epäröimättä. Tästä se tämäkin alulle lähti neiti pikkumusta!

Että tämmönen treenipäivä tänään meillä oli. Makaroonilaatikko maistui niin hyvältä, ettei Eskon tänään autossa tuhannen päreiksi repimä kevythäkkikään enää mielessä kummittele. Olkoon, kaupastahan noita uusia saa. Ei sille mittään voi, jos menohalut treenikentälle on niin kovat ja hampaat tukevasti suussa :-D