Koko päivänhän harmaat pilvet roikkuivat puunlatvoissa ja oli tylsääkin tylsempää. Kun työpäivä päättyi ja aurinko tuli esiin, oli PAKKO päästä Jennin & koirien kanssa metsään. No sanomattakin oli selvää, että tämän revohkan autoon pakkaamisen aikana tuo aurinko pakeni harmaiden pilvien taakse ujostelemaan, mutta silti lähdettiin kun kerran oli retkeen valmistauduttu. Vapautinkin lopulta TIO:n uumenista hiekkakuopille tämmösen kokoonpanon:

smIMG_4522.jpg
Misiu, Esko, Totti, Katti, Ella, Femma ja Jenni

Kierreltiin vajaa 2 tuntia kuoppien reunoja ja metsäsaarekkeita. Jenni rakensi "linnunpesiä" ja leikki piilosillaoloa. Koirat juoksivat, juoksivat, juoksivat ja juoksivat. Minä koitin räpsiä tästä kaikesta kuvia ja säädellä kameraan pilvikelille passeleita asetuksia. Välillä pilkahteli se aurinkokin sotkemassa kuvioita. Jännä punertava auringonkajo tuli suurimpaan osaan kuvista. Noh, tuopahan tunnelmaa.

smIMG_4612.jpg
kyttääjät piste com

smIMG_4703.jpg
Nyt ei menemisen meiningissä säästellä.

smIMG_4661.jpg
Totti on taas sukellellut

smIMG_4714.jpg
Joulupuu on rakennettu vai pyöriikö pieni piiri sen ympärillä?

smIMG_4840.jpg
Se pakollinen keppikuva. Eihän näitä ilman voi lenkkiä tehdäkään.

smIMG_4574.jpg
Corgiaura

Äh, mitä noita suotta tähän kaikkia linkittämään. Katsoo itse ketä kiinnostaa *KLIK*

Minä se vain jaksan olla tyytyväinen kun nuo meijjän pojjaat osaa keskenään sovussa kirmailla. Ei tartte palapelistä rakennella yhteiskuvia ;-) Jannua minä en poikien sekaan laske, mutta muut äijjät kyllä voi viedä kokoonpanolla kuin kokoonpanolla riehkasemaan julkisille ja vähemmän julkisille paikoille yhdessä ja erikseen.

Aijjuu ja mulla on uudet mappihyllyt askarreltuna tähän tietokoneen päälle. Ihan kotitekoset, mutta niihin mahtuu melkosta paljon paperia kovissa kansissa. On tuo Jennin isi vaan parempi kun moni muu isi ;-)