Joku viisas on sanonut: "Kun silmät itkevät - käy sielu suihkussa, silmät kirkastuvat, sielu puhdistuu ja kas, olo kevenee." Minun sielu kävi suihkussa tänään Tupoksella. Ei taida olla parempaa konstia unohtaa päivän synkät mietteet ja murheet, kuin onnistua treeneissä koirien kanssa. Kiitos!

Ella oli tänään super! Rukkanen toimi sillä palkkana ja moottorina enemmän kuin hyvin. Yhteistyömme oli kevyttä ja vauhdikasta ja Ella aidosti eli joka solullaan harjoituksessa ja palkkaantui rukkasella todella hyvin. Ensimmäistäkään namia se ei koko treenin aikana saanut, eikä kyllä edes ehtinyt sitä ajatella haluavansakaan. Ella saalisti rukkasta ja samalla esteitä. Sillä oli kivaa, todella kivaa!

Konnankin kanssa tehtiin hyvä treeni. Treenin puolivälissä mulla oli hetken herpaantuminen keskittymisessä. Oletin enemmän kuin ohjasin ja se näkyi. Onneksi "ruoska" heilautti minut takaisin kartalle ja treeni jatkui hienosti. Konnalla oli kivaa ja sama tunne oli itsellänikin. Treenin lopuksi oli viisas veto ottaa kontaktisulkeiset, sillä Konnalla oli pikkuisen kisasuorituksen jäljiltä nuo osiot. Piti vähän muistutella eli vaatia.

Tässä tämän illan pisin koukero, johon sisältyi sitten jos minkälaista kommervenkkipaikkaa:

treeni161008.gif

Ellan kanssa onnistuin sillä kertayrittämällä, mitä nyt meinasin nelosesteessä olla turvallani, mutta matka jatkui miltei keskeytymättä. Konnan kanssa olin eka yrittämät kuutamolla, mutta sitten päätin onnistua ja mehän se tehtiin.

Viikonloppuna kisataan. Mä en panis pahakseni jos nollasaldoa päästäs kirjoittamaan uusiksi, mutta tärkeintä on, että suoritukset tuloksista riippumatta tuntuu kivoilta. On tässä kuitenkin sen verran hommia paiskittu nollien eteen, että johan se on kumma jos ei edes pikkusen saldo korjaannu!