Torstain treeneissä tuli taas jälleen kerran todettua, että keskity, keskity, keskity ja keskity. Alkutreeni meni kyllä oman osuuden puolesta sinnepäin räiskimiseksi ja kaikki jäi puolitiehen. Jossu teki flopit kun muut teki flipit :-D Sinällään positiivista, että itse huomasi tekevänsä ihan toisin kuin oli aikonut, mutta miksei sitten toistokaan vielä toiminut. Tarvittiin kolmas tai neljäs yritys, että se suunniteltu juttu sieltä irtosi. Koirathan (Konna & Ella) teki parhaansa niissä puitteissa joita parin toinen osapuoli (mie siis) niille järjesti. Loppupuolikas treeneistä meni jo paremmin. Kai sitä kulki itse dieselillä kun tarvittiin puoli tuntia treeniajasta lämmittelyyn.

Me harjoiteltiin sylkkäripaikkoja, takaaheittoja, twistejä ja taisi siellä välistä vetelyäkin olla. Lisäksi oli yksi tehtävä, jossa oli kutkuttavia valssintekopaikkoja, mutta Minnapa kielsi valssien käytön ja käski käyttää mielikuvitusta. No mehän käytettiin ja ihan kivasti se kyllä sujui. Ella painui eka yrittämällä putken väärään päähän, joten se Ellan uusi tulokas "luen itse rataa" nosteli päätään jo harjoituksissa. Hyvä niin! Ei sitä voinut muuta kuin kehua ja ohjata kakkosyrityksellä paremmin ja onnistuihan se. Konnalle suunnittelin tuohon koukeroon erilaisen reitin kuin Ellalla ja sain kiitosta siitä, että alan tuntea Konnan vaatimat kurvit ja kujeet. Juuh, kyllä mie tiedän, ettei se postimerkin päällä käänny, mutta semmosella ehkä pidemmällä reitillä se kyllä sitten nopeudella kirii kiinni sen pikkuräpellykseen kuluvan ajan. Kokeilin kuitenkin samaa reittiä Konnallekin kuin Ellalle ja sain minä sen onnistumaan, ei siinä mitään, mutta jos kisoissa ois oltu, olisin valinnut suoritustavaksi sen ekan ajatukseni, kai... ehkä...

Juuh ja Ellan edistymisestä pitää mainita se, että käskystä kokeilin heittää sen sylkkärillä pujoon ja siitä sylkkärintekolinjasta tuli vielä vähän takaaleikkauksen tapainen juttu lisäkivana ja SE TOIMI, se toimi! Ella osasi. Tuosta innostuneena ja rohkaistuneena uskalsin sitten eilen kisoissakin tehdä vähän tuonnepäin olevan viritelmän Ellan kanssa ja sekin toimi, mutta eilisestä enemmän omassa otsikossaan.