Meidän Kuningas Misiu on tehnyt kiltisti kotiharjoitteitaan. Ilmatyynyalus ei ole vielä saapunut kuntoutusvälinekokoelmaan, mutta tasapainoilulauta saa tuurata.

1233161789_Jumpalla1.jpg
Lautaa piti vähän keinotekoisesti huojutella

1233161799_Jumpalla2.jpg
ja tasapainoilun astetta vaikeuttaa.

Misu on hoksannut myös peruuttamisen askelluksen aika näppärästi ja kauko-ohjauksen "maahan-seiso" -hissi pyörii hyvin. Diagonaaliset seisotusharjoitteetkin ovat jo tukevammalla tolalla. Toivottavasti se ilmatyyny tulee lähipäivinä, että päästään kunnolla harjoittelemaan. Tuo muovinen on pikkuisen liukas ja turhan kiikkeräkin.

Tuskin nyt kolmen päivän aktiiviharjoittelulla on ihmeitä aikaan saatu, mutta Tapsa väitti kivenkovaan Misiun ravanneen tänään ei vain yksittäisiä askelia, vaan kokonaisia pätkiä. No kassotaan iltakävelyllä mikä on mun mielipide liikuntamuotoon. Fakta on kuitenkin se, että sen liikeradat ovat kyllä suoristuneet huomattavasti ja maanantainen käsittely on taas suoristanut koko koiraa yhden pykälän parempaan suuntaan.

*** Päivitys klo 21.00: 1,5 km:n lenkin aikana näin pieniä ravin askelsarjoja, mutta minä en uskaltaisi vielä ravipätkistä puhua. Peitsaaminen on kuitenkin puhtaampaa peitsiä ja kroppa on suoremmassa. Tarvottiin myös umpihangessa pätkä ja Misiu nosteli jalkoja reippaasti eikä väsynyt. ***

Misiu ei ole tässä talossa tämän päivän ainoa urheilija. Jenni testasi uudet monosa tuossa neljän jälkiin ja mulla on vakaa aikomus sotkea tuolla polkemapyörän sisäversiolla jonkunlainen hikisessio ennen saunomista. Siitä en kuvaa otata, mutta Jennistä tuli muutama napattua muistoksi.

1233161816_Hiihtelee1.jpg
Onhan ne vähän ison näköset monot, mutta eipähän tartte minisuksia erikseen hankkia.