... mutta kaksi on h*l*v*tti irti, ainakin toisinaan.On ne niin söpösiä, eikös vaan olekin? Jep jep, korkeintaan nukkuessaan ja sitäkin ne harrastaa kaksin ollessaan aika harvoin.

Mikäli suunnittelet koiranpentujen hankintaa lyhyellä aikavälillä vaaleanpunaiset lasit päässä ja vain siksi että niistä olisi seuraa mukavasti toisilleen niin RIISU NYT NE LASIT ja PIAN! Seuraa niistä kyllä on toisilleen, se on totta, mutta tässä seuranpidon taidonnäytettä tältä päivältä:Tadaa! Vieläkö laitat kaksi koilanpentua ihkuilemaan yhtäaikaa? Jotakuta tiukkapiposempaa tämä täydellinen tuho (huomatkaa mm. irroitettu tuolinjalka) saattaisi vaikka itkettää, ehkäpä pistää jopa vihaksi, mutta mitäs se tämmönen tietosesti tähän rumbaan lähtenyt täysin vailla vaaleanpunaisia laseja oleva tekee? Kaivaa naureskellen kameraa esiin ja jättääpä tuhon vielä ystävänkin näkemistä odottelemaan. Anne voi todistaa, tilanne on täysin lavastamaton.

Silleesti aika kiva, että ne leikkii tommosilla isommilla leluloisilla. Ei ainakaan tartu kumipiippalelujen pillit kurkkuun tai narulelujen langat hampaiden rakoihin, mutta vois nuo nyt enemmän kuin kaksi päivää nojatuolia katsella NOJATUOLINA. Joulun aikaan ne teurastivat röhköpossunsa ja onhan ne tuota nojatuolia edeltänyttä soffaa hiven rei'ittäneet, mutta tämä huvittelu veti nyt kyllä pohjat. Ei siinä pääse kaveruksilla eroahdistus vaivaamaan kun on koko päiväksi puuhaa nojatuolin kanssa painiessa. Omat lelut oli siististi tuossa muovipunkassa. Kukas niitä nyt tuhoaisi kun on voimanmittelöt kesken?

Ei tsiisus sanon mä! Eiliset jesseteippikorjailut oli kyllä ihan turhaa ajanvietettä tämän rinnalla. Nyt tuoli on dead, atomeina ja kuskattu odottamaan kuljetusta autuaammille maille. Rauha tämän löhötuolin muistolle. Taisi muuten olla Mezzotieltä Juhanan huoneesta, joten sori veljmies, nyt on tuolis entinen vai tahotko viedä entisöitäväksi?

Mitään muuta kummallisempaahan meille ei kuulu. Treenit peruuntu pakkasen vuoksi tältä illalta ja eilen sitä vasta pakkasta saatiinkin. Marjaa linja-autoasemalta Luvan ja Kattin kanssa hakiessani lukemat huiteli yli 20 asteessa. Hrrr...

Tämä ilta on leikitty blogileikkejä kun ihan urakalla on vaihdeltu kavereiden taustoja. Mä pääsen vähemmällä tietoteknisellä neuvonannolla kun suosiolla vaihatan nuo kaikki kerralla.

Lauantaina Kajjaaniin kehänkiertoon ja sunnuntaina ajatuksissa kattella, josko Raahen kirppareilla ois Jennille omaa potkuria. Siinäpä sitä ohjelmata tiedoksi tuttaville.