Nyt se on tehty, eikä edes kaduta!

Jokiranta kakskutosen saunaosasto muuttui tänään koirakylpyläksi. Olen niin iloinen siitä, että keksin ja uskalsin tätä kokeilla! Misiu ui, vieläpä hyvin ja innoissaan. Vielä ei kauaa vedessä lilluttu, mutta 5 min uimasessio oli varmasti riittävä näin alkuun ja ensikertalaiselle.

Aluksi arvio veden määrästä meni aivan pieleen. Misiun tassut otti pohjaan ja eihän se muuta tehnyt kun seistä möllötti lämpöisestä vedestä nauttien. Piti laskea amme melkein täyteen, ennen kuin herralta irtosi pohjakosketus. Jalat pelitti rytmikkäästi ja Misiu oli aivan rento hoksittuaan mistä tässä oli kyse. Päätin, että tämä sessio toistetaan vähintään kerta viikkoon.

Mun viimevuotisesta "pakko saada amme" -kuumeesta oli nyt viimeistään konkreettista hyötyä - jopa koirille.

1233342322_MisukkaUi.jpg
Odotellaan pohjakosketuksen irtoamista

1233342334_MisukkaUi2.jpg
Ja kahvasta kiinni ja eiku menoksi

Viikonlopun kulutan kehäsihteerihommissa. Lauantaina on ryhmisnäyttely Liikuntahallilla ja sunnuntaina pääsen verestämään muistojani nuorisotalo Kuuselaan (vieläköhän siellä on SE biljardipöytä takahuoneessa...). Tällä kertaa salia eivät kierrä kasarityyliin pukeutuneet teinit discon merkeissä, vaan erikoisnäyttelyyn kokoontuneet labradorinnoutajat esittäjineen. Lauantaina sihteeriköin Mattilan Paavolla Konnan Mamman kaverina ja sunnuntaina vaihdetaankin kieli engelskaksi. Interesting!

Sunnuntaina yritän suunnata näyttelyn jälkeen maneesille Fyran kanssa. Nyt pitää trenata kun on itseluottamus sen kans kohillaan. Me ollaan päätetty olla hyviä ja nousta tälle vuodelle ainaski kakkosiin, jos ei sinne kolmosiinki saakka (no NYT se tuli sanottua ääneen). Laiskotella ei sovi jos aikoo tavoitteissa pysyä.