Misiulla oli tänään toinen fysioterapiakäynti. Aloitettiin tasapainoilut ilmatäytteisellä tyynyllä ja erilaisten jalkojen nostoharjoituksien muodossa. Pikkuisen se oli ihmeissään tasapainoiluharjoituksista ja pitkiä harjoitusrupeamia ei vielä tehty, mutta hiljaa hyvä tulee. Onhan tässä jo iso harppaus se, ettei seisomista ja kävelemistä tarvitse opetella. Harkataan vain näitä hienosäätöjä mahdollisimman ennalleen. Se myös hierottiin ja selkänikamat & lonkat koplattiin läpi. Viime kerralla todettua sisäreiden, tai oikeastaan ennemminkin nivusen kireyttä ei nyt tällä kertaa ollut. Liekö se kävelyvauhdin hidastuttaminen auttanut asiaa ja parantanut liikerataa. Muskelit sai taas kehuja ja minusta ne vain kasvavat ja kasvavat KOKO ajan. Misiu painaa nyt 18,2 kiloa eikä ole kyllä yhtään lihava. Lisää on tullut viime kerrastakin. Bodaako se tuolla häkissään kun me ei olla sitä kotona vahtimassa?

Kotiläksyksi saatiin peruuttamisen opettelua ja tasapainoilua. Jatketaan myös hidasta kävelytystä ja hangessa kahlaamista. Sain myös siunauksen kokeilla sitä pitkään päässäni kytenyttä ajatusta Misiun uittamisesta meidän kylpyammeessa. Kokeilla aina voi ja Misiuhan tunnetusti rakastaa vettä ja kaikkea märkää. Valjasta niskaan ja eiku vetteen. Ehkei se niin hullu ajatus loppupelissä olekaan. Kesää odotellessa voidaan järjestää "kesä" tänne sisälle. Kotona googlettelin hetkosen ja löysin sellaisen tänään nähdyn tasapainoilutyynyn terapiavälineiden nettikaupasta ja tilaus lähti välittömästi.

Tunnin käsittelyn jälkeen odoteltiin Akuutin aulassa Annen ja Eeron vuoron ajan. Misiulla oli BOT-palttoo niskassa odotushuoneessa, kotimatkalla ja hei hetkinen... se on sillä vieläkin. Pitänee varmaan ottaa se yön ajaksi pois.

Seuraavan kerran meidän köpö-kerholaisia kopeloidaan kahden viikon kuluttua. Kyllähän tähän valuuttaa palaa, mutta on nuo kaksi koirapoikaa meidän eteen hommia paiskineetkin, joten nyt on meidän vuoro tehdä niiden eteen uhrauksia.

Tässä muuten ne Misiun läpivalasut jotka on otettu joulukuun '08 alussa:

1233001661_im000001.jpg
Mikrosiru tallessa ja SE kaularangan kalkkeumakin siellä näkyy

1233001700_im000004.jpg
Etuosan mittasuhteiden arvostelua pikkusen erilaisesta vinkkelistä

1233001685_im000003.jpg
Rintarankaa, kalkkeumat näkyvät tossa kuvan oikeassa laidassa.

1233001673_im000002.jpg
Lannerankaa ja "sitä ihtiään"

1233001709_im000005.jpg
The persus ja kinkut

Ja JIIKOO: Nyt on sitten Jennin mono-ongelma ratkaistu. Mä en enää jaksanut tätä monojahtia ja ostaa rämäytin sille sitten semmoset monot, että on paree hiihdellä ja paljon, mielellään vielä ainakin seuraava talvi myös.