Laukku on pakattu, viemiset väkerretty ja matkasuunnitelmat punottu. Lentoliput tulostettu ja ensikertalaiset briiffattu. Mä olen valmis lähtemään Cruftsiin! Iltapäivällä startataan Aaapin, Mallan ja Lillin kanssa kohti Tamperetta ja sieltä noustaan illalla Ryanairin kirjavin siivin kohti Enkkulandiaa. Nyt vain odotellaan päivän valkenemista. Vielä olisi edessä Miki-tö-pemusen karvanirrotusrumba ja koirien mittaus. Ajattelin ottaa meidän sesseistä mittoja ylös, jos vaikka löytää Cruftsista jotain sellaista jossa ei selviä pelkällä "mustatuntuuettäsopii" tuumailulla.

Maanantaina oltiin Aaapin kanssa Oulussa fysioterapiassa Eeron ja Misiun kanssa. Akuutin aulassa kokoontui Raahen Koirakerhon rampajaos. Terkkuja vaan kolmannellekin jaostolaiselle ;-) Misiun tilanne on erinomainen. Lyhkäsesti sanottuna ja ties monennenko kerran toistettuna: se on elämänsä kunnossa. Lihasta on kuin vetohärässä, mutta kireyksiä, jumeja tai epämääräisiä kipupisteitä ei ole. Ainoa asia joka edelleen puuttuu tai on hakusessa on se puhdas ravaaminen, mutta jospa se sieltä tulisi kun kesä tulee ja päästään muuallekin uimaan kuin meidän omaan ammeeseen. Sovittiinkin Kaisan kanssa, että Misiu jää nyt terapiatauolle ja kahden viikon päästä aloitellaan samaa rulianssia Ellan kanssa.

Ella riepu... se ei ole olleskaan niin hyvässä kunnossa kuin Misiu, mutta pirteä se yrittää olla 24/7. Pitäs nyt koittaa muistaa Ellan kanssa se, että sen tauti on paljon tuoreempi tapaus kuin Misiun ja jättää omat synkistelyt vähemmälle. Häkkilepokaudesta huolimatta ollaan Ellukan kanssa vähän jumppailtu ja vahvistettu tasapainojuttuja. Ella on jaloillaan, mutta korjausreflekseissä on toivomisen varaa. Liikunta on kyllä aika minimissään. Aina sen verran pitää kuitenkin touhuta, että maha toimii. Puruluita menee tolkuttomasti ja Kongi on täytetty aaaaaainakin tsiljoona kertaa.

Jannu Hannu Hermanni

jpIMG_6953.jpg
9-vuotias? Kyllä, ainakin paperilla.

Jannu täytti viikonloppuna 9-vuotta. Synttärijuhlilleen se kutsui vain tyttärensä Pirkon ja bileitä pidettiin Revonlahden jäällä. Isä ja tytär riehuivat kyllä koko rahalla ja niillä synkkasi oikein hyvin yksiin eli kaksiin.

jpIMG_7208.jpgjpIMG_7219.jpg

jpIMG_7055.jpgjpIMG_7079.jpg
Lisää kuvia *kliks*

Wöllipainia

Rottiswöllitkin pääsi sunnuntaina aamupäivällä jäälle. Kyllähän minä tajusin, että jäällä voi vilskettä olla kauniilla kelillä, mutta että Mikonkarin "rinkulassa" oli suorastaan ruuhka. Hetken mä mietin, että onkohan tässä mitään järkeä lähteä sinne hulinaan noiden mustien kanssa kun muita koiriakin näkyi siellä sun täällä ja mulla oli mukana vain yksi hihnapahanen ja sekin mallia fifinyöri (mitä sitä ei lähde TIO:lla joka on liikkuva koiratarvikevarasto). Luotto omien wöllien tottelevaisuuteen on kuitenkin siinä määrin kovaa luokkaa, että avasin ovet ja hipsin jäälle koirat vapaana. Mustat kulki mukana tottelevaisena ja mä olin oikeastaan ja suoraan sanottuna pakahtua ylpeydestä kun mulla on noin hanskassa olevat elikot. Tokko tuota kuitenkaan kukaan merkille pani, sillä tottelevainen koira on oikeastaan aika huomaamaton koira. Enemmän sitä laitetaan merkille noita jotka eivät ole lapasessa... valitettavasti.

Tepasteltiin kelkkauraa Lohenpyrstön suuntaan ja jossain Veteraanimajan kohdilla annoin koirien mennä vapaasti. Ja nehän meni. Nörttikin 9-vuoden mittarilukeman vastaisesti paahtoi kuin pikkupentu. Fyralla leikkasi kun se näki yhtäkkiä jäästä törröttävän kepin. Siis WAU! Keppi ja ihan vaan hälle... tosiasiassa se keppi oli jonkun kalastajan verkkomerkkinä ja nyt se keppi on 30 cm lyhyempi. Kitos tai kiroaminen Fyran.

Tässä parit otokset, lisää kuvia *kliks*

1236150824_fnIMG_6314.jpg1236150842_fnIMG_6318.jpg

1236150958_fnIMG_6328.jpg1236150981_fnIMG_6366.jpg

1236150870_fnIMG_6131.jpg1236150882_fnIMG_6115.jpg

1236150919_fnIMG_6202.jpg1236150903_fnIMG_6201.jpg

Kennelpiirin kokous

Lauantaina kokousteltiin Oulussa Kennelpiirin vuosikokouksen merkeissä. Harvinaisen yksimielinen oli kokouksen kulku. Mistään ei äänestetty tai kinasteltu (liekö illan hiihdot vaikuttaneet asiaan). Hoidettiin asiat asioina ja palkittiin menestyneet ja muuten vaan ahkerat. Hallituksen järjestäytymiskokous vuosikokouksen jälkeen taisi kestää 10 minuuttia. Seuraavan kerran kokoonnutaan huhtikuussa ja silloin tiedossa on jo enemmän asioita. Ei varmasti selvitä tunnilla tahi kahdellakaan.

1236151457_Valtakirjojentarkastusta.jpg1236151370_Kokousvakea.jpg
Valtakirjojen tarkastusta ja kokousväkeä