Jos ihmisellä on kaksi vaihtoehtoa:

a) Näyttelymatka maailmanvoittajanäyttelyyn Bratislavaan syksyllä 2009

b) Treenikenttä Jokirantaan

Kumman se valitsee?

Me valittiin oma treenikenttä. Tästä se lähtee:

1242582544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Missä mennään nyt?

No ei vielä kovin pitkällä tuosta kuvasta.

Kentän paikka on osin raivattu, vielä on muutama puu kaatamatta. Koirien 6000 neliön takapihaa on pienennetty vajaalla 1000 neliöllä (koira parat...) ja kulku kentälle on tehty etupihan kautta.

Kentän kooksi tulee kutakuinkin se "laillinen" agikenttä 20*40 m ja sitä ympäröi kokonaisuudessaan 120 senttinen aita. Kuulostaa vielä minun korvissa enemmän unelmalta kuin todellisuudelta, mutta kyllä se vain toteutua taitaa. Ainakin joskus.

Tiedossa on kantojen irrotusta, hajotusta tai peittämistä. Muutama peruskallion palanenkin pitäisi saada siirrettyä johonkin tai peitettyä. Maa myös käännetään ja sitten katsotaan tarvitseeko siihen paljonkin hankkia lisämaata jostakin. Jos jollakulla on tarjolla ylimääräistä joutomaata niin saa vinkata.

Kentän pintamateriaalia tässä mietitään. Nurmelle se ei ainakaan mene. Kivituhka tällä hetkellä ykkössuosikkina.

Esteitäkin on... tai no, esteet on parhaat päivänsä nähneitä, mutta metallirungot ovat vielä toimivia. Pientä laittoa, pientä laittoa ;-)

Talkoita tiedossa halukkaille. Palkaksi kaffia, kutsu kentän valmistujaisjuhliin sitten joskus ja tietenkin mahdollisuus kokeilla kenttää treenikäytössäkin.