Sunnuntaina 10.5. startattiin Jennan kanssa kohti Pietarsaarta ja kolmea Anders Virtasen tuomaroimaa kolmosen starttia. Koiria oli mukana Konna, Femma ja Ornella. Noin puolimatkassa oltiin sitä mieltä, että käännytään takaisin jos sadekuurot jatkuvat, mutta Kokkolan paremmalla puolella päästiin mokomista eroon.

Ratapiirrokset on linkitetty JKF Agilityn nettisivuilta

1. startti

Jakobstad_3A_100509.jpg

Femman rata meni loistavasti. Kymppirima tipahti, mutta radan reunalta katsottuna maan epätasaisuudesta johtuen hyppykorkeus oli aivan jotain toista mihin koirat olivat tottuneet. Liekö se aiheuttanut mokoman. Hypyltä 12 Femma lipsahti kymppihypyn siivekkeiden väliin ja hylsyksi meni. Loppurata mentiin melko kyytiä ja sain tuntea mitä on meno Femman kanssa kun mennään eikä meinata. Tämä rata oli sellainen hyvä hylky!

Konna oli tällä radalla aivan kuutamolla. Siis kertakaikkiaan ihme kohelluksia siellä sun täällä. Ajatus katkeili meillä molemmilla ja radan onnistumista kuvaa hyvin se, että Konna mm. tipahti puomilta. Huoh! Loppurata tultiin kuitenkin näyttävästi ja erityisesti kohta A, putki ja pituus meni jouhevasti. Alkuradan kuutamoloikkimisen vuoksi tämä oli kuitenkin sellainen "Blaah-hylky".

2. startti, hyppäri

Jakobstad_3B_1005.jpg

Jostain merkillisestä syystä minä en saanut tästä radasta minien rataantutustumisessa mitään otetta väliin 8-14. No sen mukaista oli sitten menokin. Femma meni ja minä pilasin menemisen. Hyvin alkaneen radan ja sen jälkisen sekoilun (eiku-eiku-eiku-eiku-tästä...) jälkeen Femma tajusi siivota tuloslistauksesta multipaljon virheitä pois menemällä 16 putken väärästä päästä. Kiitos Femma!

Konnan kanssa tuli myös hylky ja syyllinen olen minä. Konna teki loistavan radan. Minä sain sen huitaistua pujolta 9-hypylle. Muuten virheetöntä ja nopeaa menoa. Kiva oli huomata, ettei se aamullinen kuutamojuoksentelu jatkunut.

3. startti

Jakobstad_3C_100509.jpg

Femman kanssa mentiin hienoa puhdasta rataa aina putkelle 16 saakka. Siinä Femma ei millään tajunnut mistä kohdasta putkeen pääsee sisälle. 10 virhepisteen edestä puski päätään putken suuaukon ympärillä olleisiin painokanistereihin. Ou jee! En tajua mikä sillä siinä oikein oli. Se kyllä yritti, yritti kovasti, mutta ei vain missä se sisäänmenoreikä on. Kymppi ja sekunti yliaikaa tuosta rautalangan kieputuksesta. Kiva rata kumminkin!

Konna teki mahdottoman hyvän radan, mutta järjesti mulle yllätyksen keinulla ottamalla lentosellaisen. Huh huh! Kai se tämäkin on koettava. Menomeininki oli kuitankin loistava ja saatiin päivän vimoseksi suoritukseksi kyllä rullaavaa menoa. Vitosella oltiin viidensiä.

Ynnäystä

Femmalla oli menomeininkiä. Se suoritti esteitä edessänikin ja piti kokoajan sellaisen eteenpäin menemisen riemun yllä. Harmi kun en onnistunut olemaan tuon meiningin kanssa samalla lailla mukana. Pujoille menot onnistui siltä paljon itsenäisemmin kuin uskalsin edes toivoa. Kontaktiesteiden alastulot olivat loistavia.

Konna sai nyt tehdä pujon aloituksia ilman minun häirintää ja kyllähän se ne osaa jos en väliin mene sohimaan. Eka rataa lukuunottamatta hyppäsi hyvin ja oli kahdella vimosella radalla (ja sen ekan radan loppupätkällä) mukavassa yhteistyömeiningissä. Takaa leikkaukset ja niillä Konnan kääntämiset onnistuivat nyt hienosti.

Kisapäivä onnistui hienosti, vaikkei se tuloksien valossa ihan siltä välttämättä näytäkään. Se on niiiiiiin pienestä kiinni. Se joka ei usko, voi mennä ihan itse kokeilemaan ;-)

Jenna otti Konnasta hienoja kuvia radalta:

1242581846_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1242581870_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242581912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1242581938_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torstain treenit jäi väliin kun Arabian posliini piti minut lähellään. Nyt en tarkoita sitä Teema-astiastoa jonka aikuistumishuumassani hankin, vaan tuota isompaa jota yleensä käytetään suljettujen ovien takana. Oksutaudit on suoraan demonilta...