Kyllästyin PhotoBucketin hitauteen, tökkimiseen ja mainoksiin ja lunastin itselleni www.g1.fi -palvelusta 50 gigaa tilaa kuville. Tästä eteenpäin kuvat löytyvät osoitteesta jofli.kuvat.fi

Uusia kuvia on juhannukselta jonkun verran ja vanhempiakin on lisäilty. Hakemistorakennettakin on koitettu miettiä tulevaa kotisivupäivitystä ajatellen. Josko tuo minun kuvakaaos joskus saisi jonkun selvyyden, edes pienen sellaisen.

Jussia vietettiin meillä kotosalla. Koirat on lenkkeilleet ja uineet. Treenailtu on agiliitoa torstaina, perjantaina & lauantaina ja jälkeä & hakua sunnuntaina. Toimetonna ei ole tarvinnut kenenkään olla, ei edes Jennin, jolle lankesi maastotreeneissä koiranjuottajan virka:

full

Treeneistä sen verran, että Luva oli SUPERhyvä ensimmäisellä jäljellään. Tapsakin taisi vähän innostua aiheesta taas ;-) Katti meni myös ensimmäisen viime kesän vauvajälkiensä jälkeisen nuuskupätkän oikein intensiivisesti. Edes vieressä pärisseet motocross-harjoitukset eivät saaneet meidän nuoria neitejä häiriintymään.

Fyra hakuili kolme ukkoa Viskin ALO-jäljen vanhetessa. Ensin mokasin hakualueen kuvittelemalla, että sitä ei haittaisi pikkuneitien jäljentekokohdat. VÄÄRIN! Kyllä se ne Frolicilla avustetut jäljet sieltä löysi. Nollasin oman harmini ja lähetin Fyran eri kohdasta. Sitten alkoi ukkoa nousta. Eka näytölle Fyra juoksi vähän pidemmän kaavan kautta. Ei oikein osuma toiminut raskaassa suopursumaastossa. Toka ukko oli Tapsa, joka oli metsässä valmiina eri puolella keskilinjaa. Sille Fyra teki ensin hivenen liikaa vasemmalle suuntautuneen piston ja se oli vähän laiskanpuoleinenkin. Avustettiin ääniavulla vähän lisää virtaa ja sieltähän se isäntä löytyi. Kolmas ukko oli keskilinjalta pusikkoon karannut Pia, jonka Fyra haki hienosti. Takaisin tullessa rulla tipahti aivan lähellä keskilinjaa ison mättään yli hypyssä. En jaksanut tähän puuttua, vaan lähetin Fyran näytölle.

Lopuksi otettiin vielä tiellä yksi rullantuontiharjoitus lyhyeltä matkalta. Se sujui, mutta oli Fyra kyllä aika poikki helleilman ja suopursuissa rämpimisen johdosta. Kuntokuurille - akka ja koira!

Agitreenailusta onkin kuvamateriaalia tiedossa. Siitä sitten myöhemmin, joskus, kun ehtii...