... treenejä siis - toistaiseksi. Perjantaina korjataan kätösiä Raahen Sairaalan leikkurissa ja se tietää tovin taukoa heilumisessa. Tylsää, mutta joskus tämä on tehtävä. Onneksi kisakalenterissa on nyt hiljaisempi ajanjakso ja väliin ei tarvitse jättää kuin KLAG ja OKK:n iltakisat.

Tänään ratatreenailtiin. Suunnittelin treenin, joka oli täynnä minulle itselleni myrkkyjä kohtia. Tältä se näytti:

Ratatreeni220609.jpg

Tulos tai ulos -treeniä en nyt aivan 100% tehnyt, mutta toisaalta mitään kammottavaa kökköä ei tullut kenenkään kanssa eka kiekallakaan.

Konnalla jäi selvästi kesken treeni, mutta se tietää sitten vain painetta torstain tuposteluun. Eka kurvilla sain alas vitosriman ja A:n alastuloa en hyväksynyt vaan uusin esteen. Muuten väännettiin homma mukavasti. Paikkasin A:n uudella yrityksellä ja siinä se olikin. Mamma sai viedä aarteensa saman tien kotiin. Huomenna Konna menee Kaisan hemmoteltavaksi fysioterapian merkeissä ihan vain tsekataksemme onko Konnan aktiivikevät tehnyt tepposia kroppaan. Konna & Mamma ovat olleet ahkeria ja kirmailleet hakubaanalla Konjamiinille toisen käyttövaliouden. Jäljen lisäksi se on nyt champpiooni myös hausta. Noiden treenien lisäksi me on liidetty ja kovaa, joten ihme olisi jos jossain kohdassa ei jotain jumesta olisi. Odotan mielenkiinnolla huomisia kuulumisia.

Fyra oli aika pätevä. Suorastaan todella pätevä. Viikonloppuna sillä oli vähän huihai ja kilinkolin -meininki, mutta nyt se skarppasi aivoissaan liikkuvat kuulat samalle kiertoradalle ja teki koulutustasoonsa nähden melkeinpä tuuletuksien arvoisen ratasuorituksen. Ekaa puomin ylösmenoa en hyväksynyt, vaan uusin alun. Sitten lähdettiin mukavasti liikenteeseen ja pujokin onnistui tuolta minun heikommalta puolelta vietynä nyt eka kertaa RADALLA 12 kepin verran virheittä. Juu, ei voi moittia pikkumustaa! Uusintakiekalla otin vain alun ja lopetin onnistuneeseen pujoon koko treenin. Tottisteltiin vähän loppuun ja se siitä. Fyralla jäi ilmiselvästi vähän hampaan koloon ja radalle teki vielä mieli. Niin pitikin ;-)

Femma oli raivopäänä. Kääpiö oli melko teerevänä ja tykitti vähän niin ja näin kontaktit. Eka kiekalla puomi vielä meni läpi, mutta A-estettä en hyväksynyt, vaikka se osui kontaktipintaan. Tuollaiset veitsenterällä kontaktit voimme jättää kisoihin, mutta jos harkoissakin jo tolleen loikitaan niin uusiksihan ne joutuu ottamaan. Jatkettiin kurvaa ja putken jälkeiseltä aidalta F irtosi jotenkin kummallisesti suorittamaan 1-hypyn tuolta takaa. Kyllä irtoo... eihän sitä voinut kuin kehua ja jatkaa rataa niin kuin ei virhettä olis tullutkaan. Mitäs en älynnyt kääntää sitä tiukemmin. Ei pitäs enää olettaa, että se tulee Siwan kassina rinnalla. Loppukurvi kivasti ja F pääsi loppupalkalle. Tein kuitenkin sille taas sellaisen koiruuden, että varastin loppupalkan ja tehtiin vielä kurvi uudelleen. Tämä vain lisäsi Femmaan rähinämeininkiä ja kakkoskiekka oli jopa tulisempi kuin eka. Kontakteille piti pärisyttää aika tiukasti, mutta kyl se siitä. Lopuksi vielä kerrattiin puomi ja A vauhdilla ja ne kontaktit oli jo normi Femmaa, eli todella kauniita tasaisesti alas saakka juostuja.

Juuh, niin se ilta vierähti liidellessä. Omana loppuverryttelynä kiersin kotiin tultuani Ellan ja Misiun kanssa Lassintien lenkin. Juostiin osa matkasta. Hullu kuovi koitti taas mansikkakarintiellä lentää päin näköä, mutta onneks tuikkas lopulta metrin päästä. Kaheli lintu! Vielä se jää jonkun tuulilasiin...