Femma oli Iisalmen kisoissa Tuomo Pajarin radoilla pätevänä. Eka radalta tuli nolla. Tokalta radalta ollaan jo ohitettu melkein kaikki yybervaikeat paikat ja sitten tulee suora putki ja siitä suoraan aidalle. Ehdin ajatella, että tämähän sujuu... kunnes... räks... rima alas. Se siitä nollasta. Keinun verran märehdin sitä ja seuraavalle aidalle osuminen oli taas työn takana. Siitä toinen vitonen. Kympillä ja 2 sekunnin yliajalla tultiin maaliin. Tuplanolla jäi haaveeksi. En mä vaan kai osaa tehdä kahta hyvää rataa peräkkäin vaikka kuinka ois oikeat kengät jalassa. Tylsää!

Koska tuplanollan saaminen oli jo menetetty niin eiköhän siltä vimoselta radalta napsahda sitten taas nolla. Sijoitus jäi niukin naukin 25 koiran luokassa neljänneksi häviten vain sekunnin kymmenöksen kolmospallille kiivenneelle.

Ei vaan olen mahdottoman tyytyväinen viikonlopun ratoihin, siihen keskimmäiseenkin. Femmalla oli hyvä vire, mulla pysyi pää pääosin kasassa ja me molemmat jaksettiin aika hyvin. Miinuspuolelle pitää laittaa Femman varastelut lähdöissä. Niissä se oli vähän sikasika, mutta koska sen loppusuorat taas olivat todella kivoja, se saa alun possuilunsa anteeksi.

Pian kanssa vitsailtiin aamusella, että otetaanpa joka radalta nollat pois kuleksimasta. Niin me tehtiinkin! Se rata millä mie mokasin, oli sitten Pian ja Viskin nollarata ja sijoituskin oli toinen. Onnea!

Kotimatkalle päästiin jouhevien kisajärjestelyjen ansiosta yli tuntia aiemmin. Syökäistiin mäkkärillä itsemme koomaan ja ajeltiin kotiin keihäsfinaalia kuunnellen. Ei tarvinnut illalla unta odotella kun aamusella oli herännyt 04.30.

Tässä Pian kuvaamat Femman radat Iisalmesta. Viimeisessä videossa sijoitus on väärä. Ei se mikään toinen ollut vaan neljäs, NELJÄS eli neljäs.