Käytiin Eskon kanssa keskiviikkona toisen kerran Kaisan luona Oulussa. Eskon tila oli kohentunut paljon. Nyt otettiin jumppatyyny käyttöön ja saatiin myös lupa treeniä samoja juttuja kotonakin. Esko kuulemma saa "potkut" tästä terapiasta ennen kuin ollaan edes kunnolla vauhtiin päästy. Se edistyy niin huomattavalla vauhdilla. Toisaalta mitäpä merkillistä siinä on, että koira paranee kun sitä hoidetaan. Panostus asiaan silminnähden kannattaa.

Tässä video Eskosta tältä päivältä. Takana 4 viikkoa toipumista ja 2 fyssarikäyntiä:

Kotona Esko on vielä poissaollessamme tuossa isossa häkissä. Iltaisin se chillailee tässä jaloissa olkkarikoirana kun tämä huone on meillä ainoa, jossa on kunnolla mattoja. En pelkää sen sohvalle pomppaamista, mutta pelkään alastuloja ja liukastumisia parkettilattioilla. Vaikka meidän parkettia voidaan jossain määrin kutsua ex-parketiksi, on se kyllä kuitenkin vielä melkoisen liukas alusta puolikuntosen kuntotesteille. Matot lieventävät tätä omaa pelko kurkussa olotilaani huomattavasti. Mä en tahtois yhtään takapakkia tässä asiassa.

Esko on nyt minusta siinä tilassa, että sen lenkkejä aletaan pidentämään päivä päivältä. Nyt se käy pari lyhyempää (500-600m) pissalenkkiä ja pari pidempää, noin kilometrin tallustusta päivässä. Vähäinen on vielä päivän yhteenlaskettu lenkkeily, mutta tästä se lähtee. Veikkaisin myös, ettei satunnainen vastaantulija enää mitenkään voisi Eskon nähdessään arvata missä kunnossa se vajaa kuukausi sitten oli.