Eskon tilanne on nyt aika hyvä. Ollaan kuvattu sitä videolle joka päivä maanantaista alkaen ja tarkoituksena on tehdä siitä videokooste päivä päivältä. Itse helposti sokeutuu edistykselle tai edistymättömyydelle, mutta video ei varmaan valehtele varsinkaan jos sen katsoo joku muu. Kolmesta videoinnista ei vielä elokuvaa saa, mutta tuossa viikonloppuna on varmaan materiaalia jo sen verran, että lyhytfilmin voi editoida.

Seisomakuvista voi todeta, että selkälinjassa on tapahtunut suoristumista. Jalan nosto onnistuu jo kolmella jalalla jos oikein nopeasti toimii. Ravistelusta se ei kaadu. Kuistille tulevan yhden askelman se nousee kompuroimatta ja askel on siinä normaali vuoroparinen, ei hyppäävä. Myös häkkinsä kynnyksen yli se astuu kompuroimatta.

Vasen takajalka on oikeaa selvästi heikommassa tilassa. Oikea toimii asennonmuutoksissa varsin kelvosti, vasen meinaa pettää jos sille pitää varata. Korjausreflekseissä myös puolieroa.

Kävelee, ravaa, peitsaa ja laukkailee - riippuen vauhdista. Häntä heiluu ja eskomainen vouvou+iloloikka irtoaa hyvin helposti.

Fysioterapia alkaa viikon-kahden päästä. Hovifyssaria Kaisaa on jo varoitettu tulostamme. Koirat on vissiin kertoneet toisilleen Kaisan taikakäsistä ja nyt ne penteleet vuorollaan tahtoo päästä tutustumaan niihin... paljastan meidän loppulaumalle, että kyllä mä voin teille Kaisan käsittelyn maksaa ihan tervennäkin - KUN_VAIN_PYSYTTE _TERVEENÄ!

Sovittiin Eskon kanssa eilen illalla tuolla pimeässä, mutta ah niin ihanassa syksyisessä yössä ulkoillessamme, että tämä homma voitetaan. Ei meillä ole muuta vaihtoehtoa edes mielessä. Piste.

JK. Aamukahvilla 3.9. klo 07.05: Eipäs tämä olekaan läpsystä lähtenyt. Painetaanpa uudelleen tuota tallenna ja julkaise -nappulaa. Joko, joko?