Eli pikaisesti piirinmestaruuskisoista:

Kisailtiin agissa viikonloppuna piirinmestaruuksista. Pikapäivitys ja uutispläjäys:

Femma oli hienosti PiiriM-5 yhteistuloksella 10,00. Kummaltakin radalta yhdet pahaiset rimat alas ja koiraa ei käy syyttäminen näistä hätäilyistä.

Konnan kanssa radoilta vitonen ja vähemmän nätti hylsy. Ei kulkenut se viimeinen rata. Ei sopinut Konjamiinille profiili...

RAAHE:n minijoukkue sijoittui hienosti toiseksi. Femman & mun lisäksi joukkueessa olivat Veltto & Pia ja kääkkäpinserit Ornella & Nilla Jennan kanssa. Nostettiin viime vuoden sijoitusta pykälällä. Yhteistulos oli 10. Femman osuus minikisaajien 5. nopein nolla. Jälleen tuo maaginen luku... femma, femma, femma...


Nilla, Ornella, Femma & Veltto

RAAHE:n kakkosjoukkue tuli-näki-ja-voitti. Siis VOITTI! Tässä joukkueessa olivat Tiko&Kati, Tiina&Friida, Daimon&Sara ja Jermu&Miia. Koirien rodut engspa, walspa, belpag ja hovawa. Kakkoseksi tuli joukkue, joka oli SM-kisoissa palkinnoilla. Et semmosia :D


2. ACTIVE DOGS - 1. RAAHE - 3. KAS

RAAHE:n kolmosluokan koirista kasattu "ykkösjoukkue" tiedettiin jo ennakkoon riskialttiimmaksi tuloksentekijäksi kuin tasaisia, varmoja tuloksia takonut kakkosjoukkue. Konna lähti kotimatkalle ja valmistautumaan sunnuntaisiin haun piirinmestaruuksiinsa. Varakoira Fyra paikkasi Konnaa  ja nollan se tekikin - tosin yliaikasellaisen, kun treenailin kontakteja ja istutin sitä niillä huolella. Eipä se nolla mihinkään kuitenkaan kirjautunut kun joukkueen yhteistulos tiedettiin meidän startatessa jo hylsyksi. Kovaa meidän joukkue meni, mutta joskus sitä lipsahtaa. Sitä tämä laji on. Se on pienestä kiinni!

Yöksi jäätiin Fyran kanssa Pian luo Oulunsaloon. Femma lähti Jennan kyydillä Raaheen, juoksuinen kun oli. Kiitti kyydistä Jenna&co ja majoituksesta Pia!

Fyra starttasi sunnuntaina kaksi rataa MAXI1-luokassa. Molemmat radat tarjoilivat tarjottimella nollaa pois kuleksimasta, mutta mutta... meillä hirtti vähän kaasu kiinni kummallakin radalla ja tuloksena FEMMAT (jälleen tuo femmafemma) molemmilta. Radat oli kuitenkin sujuvia ja mielummin minä tuollaisia ratoja katselen kuin semmosia hyrränä pyörivänä tehtyjä nollia, mitä tuolla nähtiin paljon. Toisaalta... nolla on aina nolla ja kun niitä saa kolme, ei enää tarttisi herätä niin aikaisin kisoihin. Olipa miten oli, vielä starttaillaan jokunen startti ykkösissä ja kello soikoon luvattoman aikaisin. MINI1:ssä Pia ja Veltto ottivat nollavoiton ja heidän myöhäisemmät aamut on enää yhden aginollan päässä. Onnea!


Fyran liidot sunnuntailta

 Veltto & Pia saivat nollavoiton mini1-radalta. Onneva onneva!Karkasin kisapaikalta maksikakkosten aloitellessa urakkaansa ja siirryin muutaman kilsan pohjoisemmaksi katsomaan VEPE:n SM-kisoja. Olipa mielenkiintoinen iltapäivä ja persoonallisia koiria. Kisat oli myös mahdottoman hyvin järjestetty. Ihaillen katselin ympärilleni tietäen, ettei se talkooporukka ole voinut olla kovin suurilukuinen. WOW!


VEPE:n mitalikolmikko ja tuomarit.