Kujapujo on korkattu, vihitty ja väännetty jo moneen otteeseen. Se on nähnyt nyt koiria belggarista beagleen. Kasteenkin se sai kun tänään Katin kanssa treeniessä saatiin vettä niskaan melko huolella. Ukkosessa oloakin harjoiteltiin. Olin aika urhea!

Femma ehti treeniä muutamat pujot ja ottaa sellaisen kenraaliharkan huomisia piirinmestaruuskisoja ajatellen. Mitäpä tuota treeniä sen kummemmin kommentoimaan kun on kuvamateriaalia siitä mitä hommattiin. Jennikin kokeili Femman kanssa liitelyä eka kertaa ja aivan hyvinhän nuo onnistuivat.

Femman treenin jälkeen taivas repesi juuri Katin, Plätän ja Papun meille tullessa, mutta tositreenarit ei valita. Sadetta uhmaten kieputettiin ensin Plätän pää sekaisin ja Luvakin sai höntsäillä muutamia putkilöytöjä. Karvanaama laittoi alulle myös kujapujon. Kati sai siitä muutaman varsin kivan kuvan. Videota olisi otettu jos sitä vettä ei olisi tullut noin lahjakkaasti. SöpöSöpö-kamera ei kestä enää yhtään vedenpaisumusta. Liekö vielä kuivunut edellisestä luonnonkatastrofistaankaan.


Eka tosi leveänä...


... vähän kapeampana...


... kas näin! Tämän kapeammaksi ei ahnehdittu. Opetan sen ensin löytämään tuon keppihärvelön ja vasta sitten alan kaventamaan kunnolla.

Iltamyöhäsellä piti ihmetellä meren päällä ollutta salamointia. Uskomaton näky kun pilvi leimahteli!