Niinhän siinä kävi, että viime viikon pikkukuumeilut, yskänpuuskat, kolotukset ja silmien kutinat vaihtuivat oikeaan kuumeeseen ja sairastamiseen. Liekö sen syytä vai seurausta hourailusta, mutta meidän Fyra on nyt ilmoitettu ihkaensimmäisiin missikisoihinsa!


Tää lähtis Seinäjoelle avoimeen luokkaan. Hotelli, handleri ja handlerin jakkupuku on jo varattuna :-D

Eilisessä pentunäyttelyn ohi-on-koomassa makoilin sohvalla ja tuijotin suoraa lähetystä agin MM-kisoista. Kertakaikkisen hienoja hetkiä suomalaiskoirakot tarjoilivat! Wau, upeaa ja kiitos koko joukkueelle, eritoten maammelaulun kuulemista edesauttaneille. Iltasella kuume kohosi hieman muttei sietämättömästi. Tänään aamulla yritin urhoollisesti töihin, mutta vietyäni Jennin koulumatkalle, totesin, ettei tästä mitään tule. Luovutin, kaaduin sohvalle ja naputin siinä maatessani sähköpostia mm. Oulun vaalipiirin kansanedustajille. Liekö kuumeella osuutta asiaan, mutta oikein säikähdin moista kansalaisaktivismia jonka itsestäni kaivoin.

Pentunäyttely tosiaan oli ja meni ja pienestä ydinporukasta huolimatta se vedettiin läpi vankalla rutiinilla. Talkooväkeä oli riittävästi, mutta ei missään tapauksessa liikaa. On se jännä kun toisiin ihmisiin voi aina luottaa näissä talkooasioissa kuin muuriin. He antavat panoksensa, vaikka olisi viikonlopulle muuta, koiraharrastuksen ulkopuolista pakkomenoakin tai ovat jopa vuosikausia olleet jo aktiivisesta koiraharrastuksesta paitsiossa. Sitten on osa niitä, joilla on kilometrin mittainen lista seli-selityksiä miksi ei päässyt auttamaan vaikka halunnut olisi niin ja näin kovasti. Uskallan epäillä tuota halua vahvasti. Tietyt yhdistyksen palveluja jatkuvastikin käyttävät tai sen tuottamien palveluiden vähyydestä tai vääräaikaisuudesta valittavat vain loistavat poissaolollaan. Tämä ihmisryhmä ei edes selittele poissaoloaan, mutta äänessä ollaan kyllä heti kun jotain negatiivista palautetta voi antaa. Näin kai se on aina yhdistystoiminnassa, jossa talkoohomman pitäisi näytellä suurta osaa. Ei vain nykyisin enää näyttele. Valitettavasti!

Oma osuuteni paikallisen koirakerhon hommiin on tältä kesä-syksyltä nyt pääosin pulkassa. Mun omatunto on siltä osin puhdas. Muut saa selittää...

Ja nyt nukkumaan. Sitähän tässä on melkein koko päivä tullut tehtyäkin ja taitaa jatkua sama meno vielä huomenna.