Eilen piti iltasella koirakerhon hallituksen kokouksen jälkeen ottaa parit kurvit. Fyra pomppi esteillä ensin Jennin kanssa ja nyt jo harjoiteltiin ihan oikean valssin tekoa. Muutama oikein nätti Jenniltä irtosi, mutta siinä sivutuotteena tuli persjättöjä ja piruettejakin. Fyralla oli hauskaa ja kun lopuksi vedin sillä itse parit kiekat, niin johan löytyi vauhtia ja esteisiin osumisessa ei ollut mitään vikaa. Lopuksi parit pujottelut eri suunnista ja kulmista ja ei se peeveli mokaillut niissäkään. Vauhtiakin löytyi. Täydellisen mukava koira? Onko sellaisia? Ehkä.

Katti ja Luvakin pääsi höntsäilemään esteille hetkeksi. Luvalle on rakennettu käsissä pysymistä kun välillä meinasi keskittyminen herpaantua ja vaihtua juoksenteluksi ilman esteitä. Yhdessätekemisen riemua on luotu ruokakupin kanssa treenimisellä ja kuminauhaa välillämme on tiukennettu. Tässä tiistai-illan otoksia:

Seuraavaksi Luva aloittaa putkiin lähetystreenit ja pujottelun. Saan torstaina Agimetin kujapujon ja siitäpä se ilo sitten alkaakin.

Katti teki vain pari kiekkaa. Tapsa sai niistä SöpSöpöön tallennettua vain kiekka numero kakkosen. Sitten loppui muistikortista tila. Leikkaamaton versio, olkaattes hyvä:

Kattin harkkaohjelmaan otetaan tottelevaisuus mukaan. Sillä on vähän paha tapa löytää putkia sieltäkin missä niitä ei ole...

Femma ei tehny mitään agilityyn viittaavaakaan. Lauantaina on piirinmestaruuskisat ja neitikoira on juoksussa. Perjantaina ajattelin muutamat pujot ottaa ja that's it. Menköön syteen tai saveen kisat, mutta pitäs ainakin vetoa radalle olla kun joutuu katsomaan kun muut treenii.

Tsemmosta meille treenirintamalla. Esko on oman kirjotuksen aihe. Siitä teemasta riittäisikin asiata, mutta jäsentelen vielä päässäni.