"Akuutin hengitystieinfektion vuoksi pt ei voi osallistua urheilutapahtumaan 10.-11.10.2009".

Jep, jep - toivottavasti tämä Siilinjärven kisojen väliin jääminen ei ollut alkua samanlaiselle tautikierteelle joka viime talvena tätä tiimiä koitteli. Neljäsosa- tai puolikuntoisena ei vain voi kisata. Ei vaikka haluaisi. Viime talvena aluksi kisasin ja talvikauden loppuosa menikin 4 lääkekuurin voimin ja kunto oli kesällä sen mukainen. Jospa nyt olisin viisaampi.

Pienestä lämmöstä, kurkussa kasvavasta kaktuksesta ja jättiläismäisestä nuhanenästä huolimatta oli pakko tänään nauttia hetki kauniista syysilmasta ja verestää vihulaismuistoja. Piipahdettiin tuossa puolentoistakilsan päässä katsomassa Vili-vihiä ja Jenni sai hetken hoitaa ponia.


Tsädäm!


Tää ois niinku varannu händlerivuoron ;)

 
Heppailua

Mitäs muuta uutta auringon alla? Noh, olen myynyt sieluni supsutusp*rulle ja olen onnellinen omistaja 1/3 koiraföönistä. Testituloksia: kalju katti 10min, kaljuhko Luva 30min ja täydehkön karvan Femma 30min. Pömpeli pitää ääntä enemmän kuin 70-luvun pölynimuri, mutta vesi lentää koirasta pois iloisesti. Merkillistä kyllä, käsittelyyn joutuneet nelivedot eivät olleet mokomasta puhurista millänsäkään.


Luffe puhurissa


Femma nättinä

Ollaan me viikolla treenittykin. Perustreeniä pujolla ja kontakteilla sivuttaisirtoamisina ja itsenäisinä suorituksina. Pitäs saada nuo omat kontaktit valmiiksi ennen lumen tuloa, jotta sais mahdollisimman paljon toistoja, toistoja ja toistoja. Pujoläksyjen teko on helpompaa, kiitos tuon oman härvelin.

Ai niin, olenhan mä menneellä viikolla oppinutkin taas elämästä jotain. Mikään ei ole niin epäkollegiaalinen ihmisryhmä kuin koirankasvattajat. Yhdessä köydessä tuntuu olevan monen monta nirhaumaa ja on vain ajan kysymys kenen narunpätkä ensimmäisenä katkeaa. Silläkään ei tunnu olevan merkitystä, että oksa jota sahaa on oma oksa. Jepjep!