Sairastuvasta päivää! Sitä ollaan taas silvotussa tilassa. Tiistaina sai kyytiä lavassa ollut patti, jonka piti lähteä jo viime kesäisessä käsioperaatiossa, mutta käsioperaation laajennuttua ennustettua isommaksi, patti sai jäädä. Nyt tuli sen aika ja se peeveli olikin isompi kuin osattiin ennustaa. Paljonko painaa 10x7x5 cm:n kokoinen pala ihmisen kroppaa? En ole käynyt vaakalla katsomassa paljonko painoa lähti, mutta pakko tuon on ainakin digivaakan lukemaa vähentää. No se ei toki ollut leikkauksen tarkoitus, vaan selästä on nyt poissa mötikkä, joka paitsi painoi oikeaa kättä turraksi, myös aiheutti käden virheasentoa. Kättä ei saa heilautella nyt laajoja liikkeitä (ei siis agiliitoa) ja tikkien pitää olla selässä 2 viikkoa (ei saunomista). Sairausloma ad 8.12.

Tänään kävin polilla poistattamasta haavasta dreenin ja vaihdattamassa siihen siteen. Sain kuulla, että haava on sievä ja siististi ommeltu. Noh, se onkin taattua venäläistä käsityötä ;-)

Dubbasin illalla itseni kipulääkkeillä autoilukuntoon ja lähdin Aaaapin kaveriksi Ouluun silmätarkastuttamaan bortsutyttöjä ja ensi kevään isukkikoiraa Onnia. Kaikilla oli näkimet ok. Gia sai pikku ylläreidensä vuoksi tittelin RP3, jolla ei ole mitään tekemistä silmien kanssa. Ruikku Perseellä vaan tuli pupu eli hätä pöksyyn simmutarkkia odotellessa. Jos on massu sekasi niin se on. Jänskää kun pimeässä huoneessa oven alta siintävässä valossakin voi nähdä että "Anne, Anne hei... tältä tais tulla kakka..." Onni ja Cinttura pitivät onneksi päivän safkat sisässään ja kaikkien silmät saatiin loppujen lopuksi katsottua. Bortsujen silmissä virtaa oikeissa kulmissa riittävän hienosti ja Onnillakaan ei ole nypyn nyppyä. Paska reissu vaikka olikin onnistunut.

Mitään tämän kummoisempaa ei oikeastaan kuulukaan. Koirat on ulkoilleet, olleet rapaisia, ulkoilleet ja olleet vielä rapaisempia. Bcup eli Piika on päättänyt periä itselleen Honttosen Houdinihommat ja kiipeillyt vimmatussa makean nälässään pitkin pöytätasoja. En osaa sanoa, onko tämä kotiutumisen vai tiinehtymisen merkki, mutta sillä on pohjatontakin pohjaton nälkä 24/7. Aina kun Piika tulee yllätetyksi, se tervehtii löytäjäänsä ylitsevuotavan riemukkaasti. Noh, se sentään osaa tervehtiä. Tämä ei enää ole kaksijalkaisilla mitenkään kirkossa kuulutettu taito, ei edes hampaiden välistä väkisin sihahdettuna jos ei muuhun kykene.

Nyt Miikkulan maille ja Karjalan kunnaille.


Meillä on leikitty ihan oikeasti ihan ihmismäisesti oikeaa kotiakin. Jennin kans leivottiin.