"Kaksi (2) pentua päivitetty tähän ankaraan maailmaan. Toinen on peukaloni kokoinen, toista kuvaa kurpitsa. Kurpitsa, eli työnimeltään Adolfiina Ehrnrooth, sai osumia taistelun käydessä jo neljättä tuntia, mutta lääkintäaliupseeri Johanna Flinckin toimesta elvytetty, voiden tätä nykyä erittäin hyvin ja äänekkäästi." P.K. FB 8.1.2010


"Adolfina Ehnrooth", kummilapseni, naarassissi, jonka ei pitäisi olla hengissä, mutta on ja voimakkaasti

Torstai-iltana pikasulatin TIO:n reilun 30 asteen pakkasessa ja karautin Palonkylään saattamaan maailmaan ensimmäisen sarjan Cardoroth's cardeja. Kovasti on kyllä pennuissa omaa kantturaakin ojassa kun isänä on meidän Femman veli Jali (BW Fool Image) ja Tosca emä (Shiwacca Adlam Adlais) on tehty meidän Misiusta ja Big-Wood's Tiny Chiwaccasta.

Eipä saanut Henna kovin ruusuista kuvaa siitä kuinka syntymän ihme koetaan, sillä synnytys ei ollut helppo. Loppusaldo jäi kuitenkin reippaasti positiivisen puolelle, sillä vaikeuksista huolimatta emä on hengissä, sektioimaton, hyvinvoiva ja hoitaa pentunsa hyvin. Pentuja on kuusi + yksi enkelipentu.

"Koira meidän, joka olet takkahuoneessa.
Tosca olkoon sinun nimesi.
Tulkoon sinun pentusi.
Tapahtukoon minun tahtoni, myös pentukorin päällä niin kuin lattialla.
Anna meille tänä päivänä (ja yönä ja tulevana aamuna) meidän jokapäiväinen pentumme

Ja anna meille meidän syntimme anteeksi,
niin kuin Johannakin anteeksi antaa meille, koskapa pian myöhästyy töistä.
Äläkä saata meitä kiusaukseen,
vaan päästä heidät mahasta.
Sillä sinun on takkahuone
ja voima ja kunnia iankaikkisesti.

Aamen."  P.K. FB 8.1.2010


Ja pentujahan tuli... 4 urosta ja 2 narttua (lisää kuvia KLIKS)


Kuka kavereista muistaa Hemulin? Olisiko tämä Hemulin reinkarnaatio?

Kotiin tulin perjantaiaamuna puoli kahdeksalta. Soitin työkaverille, että laittaa oveni viereen tekstin "tulen n. klo 10". Suihkun kautta sänkyyn ja nukuin tunnin, kokonaisen tunnin, josta sitten noin 2 promillen unihumalassa töihin. Tämä unihumala on siitä vinha, että humalan aikana ei promillet laske ilman nautintoainetta, vaan neljän aikaan Tapsan tullessa hakemaan, promilleja oli varmaan jo neljä. Työpaikan rappuset lainehtivat silmissä ja ulko-ovia oli kaksi. Kumman valitsen, pulmakulma pahimmasta päästä.

Kotona ilmoitin Piikalle, että se on tulppa nyt takalistossa ja pentujen teko kielletty seuraavaan 24 tuntiin. Illan mä pääasiassa makasin, nukuin tai katsoin telkkua. Mukavaahan se on tietää, että minulla on lihaksia, mutta pitääkö niiden kaikkien olla kipeitä? Pentulaatikon ympärillä konttaaminen käy todellakin kuntoilusta!

Ja mitä teki Piika? Oli kiltti ja totteli. Nyt lauantaiaamuna meillä ei ole vielä pentuja. On vain valtavassa mahassaan kiinni nukkuva Piika, joka vielä söi hyvällä ruokahalulla ja kävi ulkona hyvällä huumorilla. Kiitos!


Näyttökuvanappaus eilisestä webbikamerasessiosta. Montako tulee ja millä sukupuolijakaumalla?