Onko maailman reunan takana Englanti vai Puola, kumman kotimaa?

Koska Piika ei ole osoittanut mitään merkkiä siitä, että päiväsaikaan olisi kätilöhommia tiedossa, ollaan sitten ulkoiltu. 

Ensimmäinen ketkupolkkakierros otettiin Jennin kanssa. Jennin kirittäjäksi lähti Fyra ja minä olin Luvan ja Femman puikoissa. Tärppipäiväinen Katti jätettiin vakiokolmikosta kotiin. Mahtoi olla melko näky kun 130 senttinen tappi juoksuttaa rottista ja perässä tai edellä menevällä mutsilla on kaksi "fifiä"!

"Rottweilereissä on semmosia villikoiria, mutta me ollaan kesytetty Fyra ja Nöksy." Jenni 7,5v (9.1.2010)

 

Toiselle kierrokselle mukaan pääsivät Ella ja Misiu. Jos ensimmäisellä lenkillä aurinko ei vielä ollut päässyt pusikoiden yläpuolelle, niin tällä toisella se sitten oli jo ehtinyt laskea niiden alapuolelle. Eipä siinä mitään, valoa riitti silti ulkoiluun, mutta söpösöpölle teki vähän tiukkaa kuvata tummia koiria jäällä. No tilanne ja tunnelma tärkeämpi kuin teknisyys :D


Ja horisonttikin kallellaan, heikun keikun!

Oltiin Ellan ja Misiun kanssa rauhallinen parituntinen liikenteessä. Koirat juoksi, lumi pöllysi ja mä vedin happea vereeni oikein urakalla. Jaksaa sitten pentushown aikana valvoa sisällä. Välillä vain ihailtiin pastellisävyjä tai tulta lyövää taivasta:

 

Kasvatitkin olivat tänään ahkeroineet Kajaanin KV-näyttelyssä. Mukavia tuloksia oli tullut ja kasvattajaluokankin olivat siellä kiltisti esittäneet kunniapalkinnon arvoisesti. Kiitokset Sonja & Romi, Sirpa & Jali, Julia & Tove ja Riikka & Suru! 

Jokohan meillä 24h tunnin aikana päästään pentupuuhiin. Lämmöt näyttävät vähän siltä, että voisi olla menoa nyt.