Olipa tarkoitus tehdä hieno treenipäivitys tähän kohtaan. Olipa tarkoitus treeniäkkin. Olipa tarkoitus ottaa mukaan sekä Femma että Fyra. Olipa tarkoitus vaikka ja mitä, vaan ei. TIO oli toista mieltä.

Tulin töistä kotiin. Poikkesin juottamaan janoisen TIO:n dieselillä ja koukkasin vielä apteekin kautta. Mietin siinä ajellessani, että onpas TIO raukka jäässä kun on pikkuisen vaikea kääntää. Vasta kotipihalla autosta noustuani tajusin totuuden. Se missään jäässä ollut, mä ajelin vanteella. Kuskin puolen etukumi ei ollut edes tyhjää täys, se oli ihan pannukakkuna vanteen alla.

No se niistä treeneistä sitten. Soittelin Minnalle ja kerroin että akka ja koirat on ihan terveitä, mutta auto sairastu. Samaan otteeseen soittelin vielä treenivuorolleni paikkaajat. Kyllä sapetti! Sapetti niin, että lepytin itseni minttusuklaapalleroilla ja yle-areenan ohjelmatarjonnalla.

Tapsa sitten iltamyöhäsellä pääsi paikkailemaan pakkasessa vaurioita ja sai kuitata oikein kunnolla viimekesäistä ”mitämetuollatehdään” hankintaansa kompuraa. Okei, myönnetään, ihan tarpeellinen kapistus. Voihan sillä maalata autojakin. Myönnän olleeni väärässä tässä asiassa. Ruotsin reissulta ostettu paikkapullokin oli nyt hyödyksi ja nyt sitten kokeillaan pysyykö kumissa ilma ja kuinka paljon vanne kärsi. Aamulla sitten näkee mikä on lopullinen tulos. Onko renkaassa ilmaa vai ei ja onko sitä riittävästi? Kestääkö se ajamisen ja kauanko?

Voi elläimen varvas! Tosin pikkuisen rumemmat varpaat kuin nämä:

JK. Vaikka TIO:n ajo-ominaisuudet 4-renkaalla eivät kamalasti poikkea 3 renkaalla + 1 vanteella ajosta, on se silti ihan hyvä auto. Pois en vaihtais... ainakaan vielä...