Tytöt
 


Pojat
 

Huomenna illalla pentuset täyttävät 2 viikkoa. Niistä on tullut jo pikkuhaukkuja ja unissaan niistä lähtee jo oikein koiramaisia ääniä. Pieniä haukahduksia, murahduksia ja vinkaisuja kuuluu aktiivisen unen lomasta. Silmät alkavat rakoilla ja erityisesti tummaa poikaa tuntuu kiinnostavan tuo kumma matala lauta jonka taakse emä aina toisinaan katoaa. 

Pinkin väri tummenee päivä päivältä. Merkillisintä siinä värissä on se, että se vaihtuu katsontakulman vaihtuessa. Takaapäin se on tummimmillaan, suoraan edestä vaaleimmillaan. Nenä on jo melkin musta, huulissa on tummaa ja kuonossa mustia pigmenttilaikkuja. Toinen silmänympärys näyttää jo heti aukeamisen jälkeen olevan mustan pigmentin ympäröimä ja tuo toinenkin kuultaa jo tummaa. Tämä työnimen "Tuksu" saanut värierikoisuus on kerännyt jo melkoisen fanijoukon. 

Nyt alkanee se pentuajan helpoin viikko. Kaksiviikkoisena kriittisimmät viikot on jo taitettu. Lisäruokaa ei tarvitse vielä ajatella ja emä hoitaa siisteysasiat. Nyt voi vain katsella ja ihailla ja nauttia siitä kehitysvauhdista mitä 2-3 viikon taitteessa tapahtuu. Marsuista on tulossa koiria!


Tuksu perjantaina 22.1.10