Meidän Femma on tänään julistettu Cardi Can ry:n ensimmäiseksi Vuoden Agilitycorgiksi! Mä olen iloinen ja ylpeä. Kysymykseen "miltä nyt tuntuu", voin vastata lyhyesti: hienolta. Ollaan tehty viime vuonna paljon hommia. Nyt talvella ollaan vähän laiskoteltu treenien osalta, mutta kun lumi sulaa kentältä ja kelit lämpiää, niin johan me taas liidetään. 

Minulta on monesti kysytty, koska Femma tekee pennut. En tiedä. En todellakaan tiedä. En edes tiedä tekeekö se ikinä. Yksi askel lähemmäs mahdollista pennutusta on sen tuleva lonkkakuvaus (31.3.), joka on tietenkin mahdutettu sopivasti niin, että voidaan maaliskuun lopussa kisata ja toukokuussa sitten jatkaa kisaliitelyä. Toinen minulle esitetty kysymys on ollut se, miksei Femmaa ole astutettu. No en minä ole raaskinut "pilata" hyvää treenikautta, kisakautta tai mitäliekautta sillä, että Femma perheen perustaisi. Eikä mulla ole ihan satavarmasti sille mitään urosvalintaakaan tehtynä. Ei kaikkien ole pakko lisääntyä vain lisääntymisen ilosta, ei edes Femmojen.

Pikku-Femmoja halajaville kuitenkin tiedoksi, että Femmasta on tulossa toivottavasti isosisko tuossa huhti-toukokuun vaihteessa. Tio-emä ja herrasmieskoira Rune käyvät ensi viikolla tositoimiin tuon asian edistymiseksi ;-) Niin ja Femman täyssisko Pirkkokin saanee perheenlisäystä Unssi-agivalion täysveljen Onnin kanssa tässä kesän korvilla.


Pörri & Kalju-Femma