Nyt se sitten tapahtui. Aamulla Jenni otti kopiksi kaksi pentulaatikon laidan yli kikkaillutta sankaria ja päivä vilkuiltiin nettipentuvahtien kanssa jännityksellä madonreiästä montako tassua vielä iltapäivällä on makkariin rajatussa tilassa. Tuttuun tapaansa pennut kuitenkin vetivät lähes poikkeuksetta sikeitä työpäivän ajan.

Illalla rakenneltiin keittiöön pentuaitaus paikalleen ja rakenneltiin Piikalle reitti pentujensa luo. Neliviikkoiset pistivät aitauksessaan heti leikiksi. Tässäpä pieni video:

Niin ja Piika... sitä tympäisi siirtyä makuuhuoneen linnastaan "vain" keittiön lattialle. Kohta se kuitenkin huomasi keittiön muut edut ja tarkasti ruokapöydälle jääneiden herkkujen tilan, kurkkasi koiranruokasaaveihin, pikkuisen roskikseen ja lopulta löysi muovilaatikollisen puruluita. Kyllä imettävällä äidillä on sitten KROONINEN nälkä. Mikä ihana tekosyy!!!

Keittiö on nyt tuunattu paitsi kompostikehikoilla ja nippusiteillä, myös tsiisusteipillä piikanpitäväksi. Niillähän sitä aina kaikesta koiraperheessä selvitään :-D