Tänään tuli kuluneeksi 18 vuotta tämän kuvan ottamisesta:

Siinä on mun ensimmäinen pentue, joka syntyi 9.2.92. Nola synnytti 2 urosta ja 3 narttua. Valitettavasti toinen pojista ei halunnut elää ja toinen olisi halunnut ihan mahdottomasti elää vaikka sillä oli paha valuvika . Poikaparka syntyi nk. suolet sylissä. Ei kiva alku kasvattajaleikeille. Onneksi oli Raili tukena ja apuna ja opettamassa kuinka niitä koiranpentuja synnytellään. Tytöt saivat nimekseen Jolly Jojo (Jojo), Jolly Juno (Hilda) ja Jolly Justine (Mimmi). 

Pentulaatikko oli lainassa perhetutuilta ja he olivat saaneet sen oman cockerspanielinsa kasvattajalta. Siinä laatikossa oli historian havinaa, joka vasta nyt koiranetin aikana alkoi avautua. Eipä ole tainnut pentuja syntyä tuossa umpipuupesässä sitten tuon pentueen. 

Tuota pentuetta on myös "syyttäminen" minun armottoman huonosta, läheltäpiti ylioppilaaksi pääsystä. Pentujen syntymää seuranneena päivänä meillä oli englannin kuuntelu ja mitä tekee Jossu... nukahtaa ja herää siihen kun paperit pitää palauttaa. Ihan varmaan turha kertoa, ettei yksikään kiireessä paperiin piirretty arvausrasti osunut kohdalleen. Kuuntelusta voi siis saada pyöreän nollan ja silti räpistää englannin hyväksytyn puolelle. Kokeiltu on, korotettu ei. Olkoot! Pääasia että se valkonen lätsä tuli päähän, vaikkakin rimaa hipoen.

Kun on täysi-ikäinen, saako tehdä mitä haluaa? No minäpä tänään risteytin hiiriä. Isi on musta, äiti vaaleampi ja HÄRREMUNGYYD, pennuista tuli siltäväliltä harmaita ja seassa on yksi, yksi, yksi, yksi... KAAMEETA... BLONDI!!!

En kyllä tajua kuinka selviän tästä shokista ja tyrmistyksestä!