Näyttelyä edeltävällä viikolla pidettiin TeiniXien kenraaliharjoitukset. Junnukisan tuomaroi Tapsa ja lisäpaineena oli aputuomari Eijan ja valokuvaaja Petran läsnäolo. Myös extrakoiria oli paikalla tuomassa tunnelmaa. Voittajaksi Tapsa valitsi Piikaa esittäneen Saanan. Kisan jälkeen tytöt vielä kokeilivat toistensa koiria ja haettiinpa niitä vielä sisältäkin lisää vaihtelua tuomaan. 
 
 
Jokirannan mestaruuden voittaja on... SAANA
 

TeiniXit ja vähän extraakin
 
Sitten koitti SE päivä ja eipä tarvinnut TeiniX-tiimiä hävetä! Kaikki esittivät koiransa junnukisoissa hienosti ja ulkopuolisen silmiin se näytti varmasti ihan kokeneiden koiranesittäjien toiminnalta. Sijoituksista viis, mutta koska ne kuitenkin uteliaampia kiinnostavat niin Kaisa & Esko olivat kolmansia, Ellu & Totti neljänsiä, Jenna & Luva viidensiä ja Saana & Unto kuudensia. Saanan kuudes sija oli kaikkein hyödyllisin, sillä he saivat palkinnokseen 10 euron arvoiset lahjakortit, muiden ”joutuessa” tyytymään ruusukkeisiin ja pokaaleihin. Hyvä Saana!
 

Tositoimissa
 
TeiniXit olivat ahkerina koko päivän. Apukäsiä riitti ja esitysapua tuli runsaasti. Kaisa kiersi Eskon kanssa kehää aina VSP:ksi asti ja Jenna kävi pokkaamassa Luvan kanssa tiukalta tuomarilta lupaavan arvostelun EH:n ja luokkavoiton kera. Ellu autteli Piikan esittämisessä PN-kehässä. Saana kiersi Jolan kanssa veteraaneissa EH:n edestä ja esitti upeasti seuraavana päivänä perheensä Roki-spinonen Muhoksen näyttelyn ryhmäkehässä. Hyvä likat! Teistähän tehtiin handlereita!
 
 
Toivottavasti TeiniX-projekti jatkuu tavalla tai toisella; jos ei junnuilun merkeissä, niin ainakin muun koiramaisen kivan puuhastelun.