Maanantaina Jokirannassa pidettiin illalla bileet. Se tilattu uusi telttakin saapui, joten pystyimme istuskelemaan katoksen suojissa hyttyskynttilöiden pitäessä kutsumattomat vieraat vähän kauempana. Tämä oli sellainen hieman erilainen tuomari-illallinen, sillä tässä tapauksessa tuomarit itse kokkasivat :D Näytteilleasettajat olivat ilmeisesti olleet kiltteinä, sillä yhtään ruokamyrkytystä ei illan aikana havaittu. Seuraavan aamun pahoinvoinnit tosin saattoivat johtua nestemäisestä omenapiirakasta, jota illalla aika ahkerasti nautittiin.

Illan kohokohta oli THE KAKKU, kakku jonka voitin palkinnoksi keksiessäni Minnan leipomusblogille nimen. Se kakku oli jotain elämää suurempaa. En ikikuunapäivänä kuvitellut näkeväni sellaista mitä silmieni eteen kannettiin. En usko että kukaan muukaan osasi arvata millainen luomus sieltä Minnan tuomasta paketista paljastuisi.


Kakku oli nähtävyys. Ei varmaan ollut sellaista kännykameraa paikalla josta ei nyt tätä kakkua löytyisi.

Ja kun ei se kauneus ja hyvyys jäänyt vain pintakuoreen. Se myös maistui taivaalliselta! Kiitos Minna!
 
Tiedoksi saatettakoon, että corgeja ei ole syöty. Ne on hyvässä tallessa jääkaapissa rasiassa ja nostetaan sieltä aika-ajoin ihmeteltäviksi. On ne vaan niin hienoja ja ilmeikkäitä pakkauksia. Liekö tulleet esikuvaansa Eetuun, joka oli toiminut Minnalle mallina.