Katti on varsinainen treenikone. Sitä ei hidasta edes helle. Moottori taitaa olla loputon. Ihana koira!

 

 

Eilen alkoi tupostelut. Mukaan pääsivät Konna, Femma ja Luva. Kaks ekaa lähti treenimään, kolmas mittaukseen onko se nyt agituomarinkin mittaamana varmasti medi-kokoinen. Oli se - nelkyt ja risat. 

Kävipä sitten sellainen hassu juttu, että sain treeniä sen tunnin ihan keskenäni. Minnalla oli harjoituksia, joissa piti olla nopea ja tarkka ja karata koiralta. Mä vaihdoin koiraa ja juoksin. Kerran kehtasin pitää hetken juomapaussin. Voin sanoa, että tuntu jaloissa, mutta ihmeesti jaksoin vielä lopussakin juosta. Kai tämä kropan keveneminen alkaa viimein tuntua ja tokihan tässä loman loppumetreillä on tullut treenittyäkin enemmän.

Erityishyvin onnistui molemmilta erikoinen putkesta avokulmassa pujolle tulo. Siitä pointsit koirille! Takaakierrot meni jokseenkin kelvosti.  Femman kanssa tehtiin paljon persjättöjä, Konnan kanssa otettiin käyttöön tekniikka "älä-vain-katso-sitä" ja sen avulla me saatiin sitä kääntymään paremmin siihen suuntaan mihin olin sitä käsilläni ja kropallani viemässä. Femma tiputti pari ekarimaa lähtötilanteissa ja Konna muutaman jotka tuli sille eteen vauhdilla suorassa linjassa. Ei yllättänyt, vanhoja virheitä molemmat ja pitäs työstää nyt kotosalla. 

Aivan treenin lopuksi Minna armahti mut ja otettiin muutama pikkutreeni Luvalla. Lähinnä näytettiin sille, että agilityä on Jossulan ulkopuolellakin. Luva teki ihan kelpoja esityksiä. Pujo oli toiselta puolelta vietynä sille muka ihan outo ja pussi vaati vähän muistuttelua, mutta kontaktit toimi upeasti.

Luvan eilinen treeni antoi toiveita viikonlopun joukkuekisaan. Ne toiveet karisivat kuitenkin tänään kun se ei muka taas osannut yhtään mitään. Hassu koira. Taitaa tehdä juoksua kun mielialat vaihtelee tuota kyytiä. Toivottavasti huomenna on se hyvä päivä.