Oulun ja Kajaanin kisastartit väheni kuudella. Fyralla on juoksu. Tietenkin juuri nyt kun koira olisi kulkenut ja kisainto olisi ollut minulla kova. Okei - kisataan sitten cardiliitoa vain. Käy se näinkin. Tänään tupostelemaan pääsee Tuppo eli Luva. Tunti tiukkaa treeniä voi olla sille oikein hyvä keskittymistehtävä. Teknisestihän se osaa asioita, kestävyydessä vain sitä säätämistä enemmän kuin hieman.

Omaa vaikkei olekaan oma...

... kasvatti siis, ei edes oma koira. Kolahti vain ja kovaa.

Tässä on just 9-kuinen Topi, virallisemmin Cardoroths Ruben Lagus. Hennan kasvatti ja Ullan koira täältä Raahesta. Kasattu meidän perän Legoista. Sen isä on Femman täysveli Jali (BW Fool Image), joka on Jannun ja Tion poika. Topin emä on Rovaniemellä Helin hoivissa syntynyt Tosca (Shiwacca Adlam Adlais), mutta Toscakin on tutuista siemenistä kasvatettu. Sen isä on Misiu ja emä Hilla (Big-Wood's Tiny Chiwacca) on meidän 2001 syntyneestä tusinapentueestamme. Kyllä - siinä oli 12 pentua.

Topi on käynyt meillä tottistelemassa ja eilisten treenien päätteeksi otettiin sitten kentän valojen loisteessa yyyberlaadukkaat kännykuvat. Hanna vähän kritisoi näiden ottamiensa kuvien laatua, mutta koittaapa itse kukin tahoillaan kuvata pimeässä kännykällä. Nyt toistaiseksi riittää, että kuvasta erottaa Topin ja sen lupaavat ääriviivat. Jos ei niitä tuosta osaa katsoa, niin eipä niitä sitten varmaan superkuvastakaan löytäisi.

Miten voi nuori koira olla NIIIIIIN Jannu olemukseltaan?