Happea, sitä on saatava vaikka ääni onkin pois ja yskä vetää kroppaa kaksinkerroin. Onneksi sitä ei tarvitse mennä hakemaan sen kauempaa kuin omalta pihalta. Koiratkin ovat sitä mieltä, että metsälenkkeilyt voi hoitaa näinkin. 

Heikossa hapessa olevilta omistajiltakaan tämä ulkoilutustapa ei vaadi kovin suuria fyysisiä ponnisteluja. Riittää kun laittaa toppakamppeet päälle, avaa oven ja tallustaa kannonnokkaan istumaan. So simple!

Joo! Miki on vielä meillä. Ei olla raskittu palauttaa sitä Mezzotielle kun hoitokoira Trina tartti avecia. Heini laskeutui puusta, palasi kotosuomeen ja nouti tänään meiltä omansa, joten Mikilikin mennee huomenna omaan kotiinsa. Donna vetää varmaan ruokanappulat nieluunsa silkasta ärsytyksestä. Se ei ole Mikin perään itkeskellyt, päinvastoin...

Katti ja Luva sai tänään oikein juoksutuskaverit kylään kun Hanna kokkausavuksi saavuttuaan toi myös Unton ja Voiton mukanaan. Älyt ja valot ja älynvalot painoivat tuolla takapihalla kuin mielenköyhät. Karannutta aivosoluaan eivät vain saaneet kiinni. Liekö hukkunut lumisateeseen?

Huomenna sorvin ääreen. Mitähän siitäkin tulee? Noh - hiljaista ainakin.

Öitä!