Mummot isosta metsästä esittelevät nyt ylpeänä lapsenlapsiaan.

Ensin on vuorossa arvokas Ringa:

Sen Puolaan muuttanut, jo mummukoiraksikin päässyt tytär Manta (BW Do Controversia) on nyt kahden tyttären emonen. Tästä eteenpäin Manta keskittyy vain katselemaan mihin jälkikasvusta on. Sen emokoiravuodet on nyt takanapäin.


Fantasmagoria Controversia & Faramuszka Controversia

Pariskunta Manta & Dollar näyttävät tältä:


Brookview Silver Dollar at Gowerston & Big-Wood's Do Controversia

Jottei miessukupuolta sorsittaisi, niin mainitaan nyt että Meidän Misiu on noiden pienten pappakoira. Onhan Manta senkin tytär. Ei Ringa mikään yksinhuoltaja ollut ;)

Sitten vähemmän arvokas Ella:

Sen venäjälle muuttanut poika Ruska treffaili tositarkoituksella Belgiasta alkujaan olevaa Jude-neitosta.


Cymraeg Ci Hi Jude & Big-Wood's My Wizzer

Lokakuun 17. tupsahti maailmaan 1 poika ja 4 tytärtä.


Pienten kasvattaja on Jaklin Konde.

Ruska ei ole isänä ensikertalainen. Sen kaksi ensimmäistä pentuetta ovat jo ohittaneet pentulaatikkoiän. Ensimmäiset yhdeksän syntyivät Zamok Svatogo Angela Infantalle ja seuraavat seitsemän Aethwy Dear Malikalle. 


Zamok Svatogo Angela Ornaldo, Onyx and Ocean Joy näyttelyssä Moskovassa.

Hollannissa asuva Ruskan veli Brynn (Big-Wood's My Whomper) on pitänyt lystiä keski-eurooppalaisten tyttösten kanssa. Netin syövereistä löytyy jo kuviakin Royal Rebbles -kennelnimellä olevasta tyttärestä, jossa emänä oli Dressy Belle Blue Gaucho. Tässä Alexis Royal Rebbles ja toinen kuva samaisesta koirasta. Toinen katras Brynnin pentuja nähnee päivänvalon ihan näinä päivinä Hollannissa Welshclan's kennelissä.