Kyllä irtoo! Irtoaa vauhtia ja asennetta. Hyvä! Luvan tämän päivän tuposteluista ei moitteen sanaa. Skippaan kokonaan sen yli, että pujon kakkosväliin taipuminen oli vähän hankalaa ja välillä irtosi vähän liiankin kanssa. Ne ei ole moitteita, ne on vain huomioita. 

Konnankin kanssa onnistuttiin kurveissa kivasti. Yksi pummi tuli A:n alastulossa, mutta muuten väittäisin juoksukontaktien olleen parhaita mitä koko talvikauden aikana on aikaan saatu. Vaikka jättäydyin sen taakse, ei yksikään puomin alastulo ollut himmailusellainen. 

Ainoa mokailija olin minä. Olin myöhässä ja jos koira ratkaisee silloin harjoituksen toisin kuin oli tarkoitus, se ei ole sen vika. Ja voisihan ne kurvit tietenkin opiskella niin, ettei jättäisi esteitä väliin...

Annekin aloitti tupostelut Cinin kanssa samassa ryhmässä, joten nyt on taas pitkästä aikaa matkaseuraa. Tästä tulee kivaa!

- - -

Eilisen oulureissun aikana piipahdin kangaskaupassa ja ostin materiaalit "poikien takkeihin". Esko ja Misiu saavat Kajaanin keikalle ihan uudet takit Entiset on vuosia vanhat, vanut on pesty olemattomiksi ja reunatkin rispaantuvat. Tänään sitten tartuin ompelukoneeseen ja päätin saada aamupäivän aikana urakan valmiiksi. Eipä onnistunut. Olinkin ostanut vinonauhaa vain yhteen palttooseen, joten huomenna pitää poiketa paikallisen kangaskaupan kautta. 


Misiu testasi palttoota ennen heijastimien laittoa.

Kun olin ompelukoneen esille nostanut, tekaisin Jennin vanhasta vyöstä vielä söpön pannan. Piikahan sen kaulaansa sitten sai.

Askartelut jatkuu huomenna. Lauantai pyhitetään koirien puhuroinneille. Sunnuntaina suunnistetaan Kajaaniin koko perheellä.