Eipä olleet kelit suotuisia, mutta onneksi on tuossa etupihalla sulana pihalaattojen levyinen alue. Sehän riittää kun kyseessä on eka kerta. Meidän pentuset pääsivät tänään ulos.


Tästä se lähti. Ihan eka kuva.

Yritin etsiä pennuista eroja siihen, kuinka ne suhtautuvat ensimmäiseen ulkoiluun. Rohkeudessa eroja ei esiintynyt. Kaikki lähtivät tutkimaan paikkoja suht samaan tahtiin. Uusia eteen tulleita asioita piti tietenkin maistella tai tassulla kokeilla (vesilätäköt & lumi). Kun haistelu ja maistelu oli ohi, alkoi se juoksukisa ja sen tiimellyksessä ne ensimmäiset "isot asiatkin" tuli pihalle. Reippaita kakaroita!


Norseman eli Pertti-Pirkon-Pikkuveli vauhdissa

Viime päivien kova tuuli on heitellyt risuja pitkin pihaa. Ne olivat pentujen mieleen. Niitä oli kiva maistaa, haistaa, tappaa ja niiden yli oli kiva hyppiä.


Northamentha


North Troll Girl


Nobody's Fool eli Kätyri

Siinä touhuamisen lomassa onnistui se söpöstelykin oikein loistavasti.


No Doubt 


Joo, suloisuudella ei ole mitään mittaria tämän pienen kohdalla (No Brakes)

Iltasella käytiin vielä toinen pikakeikka ulkona ruokailun jälkeen. Isot asiat tehtiin taas ulos ja mukana menossa oli nyt myös äitikoira. Nyt kaikkein parhaimmaksi hengailupaikaksi osoittautui leikkimökin alusta, josta pentusten poissaanti olikin ihan oma lukunsa. Onneksi Femma menee käskystä "putkeen" ja Femman perästä "putkesta" pois tulee ainakin osa jälkikasvusta. Ilman äitikoiran apua oltaisiin oltu pulassa.

Nyt meillä nukutaan pois päivän uusia kokemuksia. Ihanan sippiä sakkia. Huomispäivän uusi kokemus tulee olemaan autoajelu eläinlääkäriin sirutukseen ja pentutarkastukseen. 

Lisää tämänpäiväisiä ulkoilukuvia löytyy osoitteesta: http://jofli.kuvat.fi/kuvat/Pentukuvia/Hello_world/