Viralliset tulokset on lisätty järjestäneen seuran sivuille ja Fyran serti on tuomarin vahvistama. Pienen pieni kisapaikalla tapahtuneen tuloshäslingin aiheuttama jännitys on nyt lauennut ja kyllä se on nyt itsekin uskottava, että näissä tänään Rottweiler-lehteä varten otetuissa kuvissa liitelee ihan oikea kolmosluokkalainen.  

OKK:n kisat jää meidän poppoolta kokonaan väliin. Piikan lähestyvä synnytys pitää ensi viikolla tiukassa otteessaan. Laskettu aika on jossain viikon loppupuolella. Jos toivoa saisi, niin viikonloppu olisi oikein superhetki tälle perhetapahtumalle, mutta koskapa se menisi niin kuin toivoo. Muutama lomapäivä ja ylityövapaita on kuitenkin jemmassa ja tätä läsnäoloa tullaan varmaan tarvitsemaankin, sillä Piika on todella iso. Paino oli noussut ultrauspunnituksesta 5 kiloa, vyötärön ympärys on 77 senttiä ja maavara ehkä kaksi. Pentulaatikko on valmiina makkarissa ja nytkin parhaillaan Piika makoilee siellä pää tyynyllä sikiunessa. Koostaan huolimatta se liikkuu edelleen vaivattomasti, syö hyvin ja isoja annoksia, nukkuu rauhallisesti ja pomppiipa tuo vielä pihalla kiviröykkiöllekin ja sisällä sohvalle. Ehkä sen tilan kauhistelu on vain meidän ihmisten silmissä. 

Mint näki tänään illalla siskonsa Lilli-Nooran, joka tuli meille "isosiskonsa" agitreenien ajaksi leikkikouluun. Hauskaa niillä oli ollutkin ja hauskuus jatkui vielä treenaajien poistuttua kentälläkin. Kokoero sisarusten välillä oli selvästi katoamaan päin. Pikkuriikkinen Lilli-Noora on kohta samalla kasvukäyrällä kuin muutkin siskonsa. 

Mint poseerasi 11-viikkoiskuvissa näin:

Mint ja TuTu ovat parhaat kaverukset. Hyvä niin, sillä TuTun napanuora äitiinsä Piikaan on kohta koetuksella. Piikalla tuskin on kohta aikaa hoidella TuTun naamapesuja ja nukkua sen vieressä... Onneksi on Pikku-Mint!