Mint (Big-Wood's North Troll Girl) opiskelee elämää ja englantia. Toivottavasti pärjää molemmissa asioissa.

Kätyri (Big-Wood's Nobody's Fool) huolehtii kämppiksiensä Jolan ja Viskin hassuttamisesta ja kanalauman koossa pitämisestä. 

 

Nämä kuvat oli vain kaivettava rinnakkain näytille. Vasemmalla on Tio (Big-Wood's Fooling Around), joka on näiden No-pentujen mummu eli Femma-emän äiti. Oikealla on Kätyri. Kuvat otettu samassa kohdassa tuossa portin edessä. Jotain samaa noissa kahdessa on värierosta huolimatta. 

Lilli-Noorasta (Big-Wood's No Brakes) posekuvia ei olekaan. Lilli-Nooran tulevaisuus tuskin on kovin usein pönöttämistä näyttelyasennossa, joten sallittaneen sille tällaiset atleettisemmat kuvat. Sen päivätyö on Nio-tätinsä (Big-Wood's Fool Isleen) kunto- ja painivalmentajana. Hyvin se on hommansa hoitanutkin jo näiden parin kuukauden aikana. Nio on melkoisen kovassa fyysisessä iskussa ainakin agitreeniensä perusteella. Hyvä Lilli-Noora!

Pertistä, Helkasta ja Dimmasta ei nyt tähän hätään olekaan sellaisia kokovartalokuvia, joten annetaan niille blogitilaa myöhemmin. Hyvin tuntuu kuitenkin kaikilla menevän. Pertti palloilee täällä Pattijoella, Helka hassuttaa poikia Leppävirralla ja Dimma diipailee lapsenhoitoapurina Piikkiössä. Aika juoksee lujaa - niin myös pennut.