Eilen tehtiin Miukun kanssa se mitä ollaan jo joku aika suunniteltu. Miuku toi Hippan pennut meille kyläilemään. Meidän pennuthan ovat päivälleen saman ikäisiä, joten mikäpä siinä oli 5-viikkoisilla toisiaan treffata. Jännä miten pikkukoirat suhtautuivat toisiinsa niin luottavaisesti (toisaalta eihän tuossa iässä pelkokäyttäytyminen ole vielä saanut otetta).

Neljätoista pikkukoiraa taapersi ensin kentällä yhdessä ja sitten pienien unien jälkeen sama meno jatkui etupihalla. Unet otettiin katetussa pentuaitauksessa sulassa sovussa sekaisin ja sikin sokin. Yhdessä pentukasassa oli ristiin rastiin "suomensusikoira-ajuria" ja pikkukookia.

Pentujen tapaaminen ei jäänyt viimeiseksi yhteiseksi kerraksi. Sen verran mukavasti tämä meni. Tottuvathan nuo puolin ja toisin vieraillessaan paitsi kyläilemään myös autoiluun.

Iltasella ulkoiltiin pentusten kanssa vielä toistamiseen. Yksin en noita uskalla pihalle pressulla katetusta aitauksesta huolimatta juurikaan jättää, sillä en luota merikotkaan, joka jos ei nyt ihan päivittäin, mutta useammin kuin viikottain kaartelee tässä päällä. Yksi ilta se kahahti lentoon tuosta kentän päädystä ja kun se niin läheltä lähtee, se vaikuttaa varsinaiselta lentokoneelta. 

Lisää pentujen eilisiä kuvia löytyy: *kliks*