... se on vain hyvässä tallessa. Tällä kertaa siellä olivat Gällivaaran arvostelut, mutta niin vain se "tallessa" löytyi.

Unto (Big-Wood's Kiwi Inchworm)

Luonne: erinomainen, Erinomainen tyyppi. Erittäin kaunis hyvinkehittynyt pää. Hyvinkannetut korvat. Ruskeat silmät. Hyvä ilme. Hyvä purenta. Kaunis kaula. Hieman roikkuva selkä. Hyvä rintakehä. Hyvä etuosa. Hyvät kulmaukset. Erinomaiset liikkeet. Kesäturkissa.
Champion klass: Excellent 1. CK BH-3 RES-CACIB

Misiu (Tiramisu-Lisiura Controversia)

Luonne: erinomainen. Erinomainen tyyppi. Uros joka on erittäin laadukas. Hyvin kaunis maskuliininen hyvinkehittynyt pää. Hyvinkannetut korvat. Kaunis ilme. Hyvä purenta. Erittäin kaunis kaula ja selkälinja. Erinomainen rintaehä. Sopiva maavara. Erinomainen etuosa. Erinomaisesti kulmautunut takaosa ja vahvat kintereet. Liikkuu erinomaisesti kaikilta suunnilta. 
Veteran klass: Excellent 1. CK BH-1 BIR-veteran BIR BIG-3 

Katti (Big-Woods's Catwalk)

Kolmivärinen, luonne erinomainen. Erinominen tyyppi. Narttu joka on hyvin laadukas. Hyvin kaunis, hyvinkehittynyt feminiininen pää. Keskiruskeat silmät. Hyvä ilme. Hyvä purenta. Kaunis kaula ja selkälinja. Pitkä, hyvinkehittynyt rintakehä. Erinomainen etuosa. Erinomaisesti kulmautunut. Erinomaiset liikkeet. Valioitui tänään. 
Öppen klass: Excellent 1. CK BT-1 CERT CACIB BIM > SE UCH!


Misiu-pappa (kuva: Jutta Kilponen)