Helle huiskii kolmessakympissä ties monettako päivää. Ulkona on kuuma. Kotona on kuuma. Töissä on kuuma. JOKAPAIKASSAONKUUMA!!!! Ainoa paikka, jossa ei ole kuuma, on Ducaton ilmastoitu hytti, mutta ei siellä asua voi. Ei ainakaan koko päivää.

Koska pennuillakin on kuuma, ajattelin tänään, että se on se ja sama ovatko ne kuumissaan sisällä vai ulkona. Pennut koppaan ja pihalle. Auringossa niillä olikin todella kuuma, joten nostin ne suosiolla varjon puolelle. Ensikosketus siihen suureen maailmaan otettiin siis 3,5 viikon iässä (1. ekakerta). Tämä oli tasan ensimmäinen kerta minulle kun vien näin pieniä pentuja ulos (2. ekakerta). Yleensä meidän kesäpentujen ensimmäiset ulkoilut on tehty kun ne ovat muuttaneet makkarista keittiöön noin 4-viikkoisina. Näillä se on edessä ensi viikolla, ellei nyt sitten tuo brindletyttöjen laitojen yli kiipeäminen juurru tavaksi koko kahdeksikolle. 


Kuulin telkkarista, että aurinkoa ottamalla ruskettuu. Tuleekohan minusta isona brindle...


Heitänpä vitosen!


Onko se "ilmastointi" jos mä nostan sun korvaa?


Pikkusen jo väsyttäs

Se kolmas eka kerta tänään oli pentujen kiinteä ruoka. Aloittelimme Royal Caninin starter-moussella ja jatkamme tässä pikkuhiljaa Eukanuban lammas-riisillä. 

TuTu, Katti ja Mint kävivät tänään ajelulla Mustimirrissä. Minttu sai vain kokemusta, mutta Katti ja TuTu saivat Hurtan uudet viilennystakit. Ensikokemukset olivat positiiviset (saa siihen hintaan ollakin...) sillä vajaan tunnin päälläpidon jälkeen loimien alla oli viileäturkkiset koirat. 

Kuten kuvista voi jossain määrin päätellä, ne myös istuivat corgin malliin sen verran hyvin, että muukin kuin pönötys ne päällä onnistuu. Kymppiplus siitä Hurtalle! Ei aina ole ihan itsestään selvyys, että joku valmismalli passaa corgin kroppaan. Jos jotakuta kiinnostaa, niin TuTulla on kokoa 50 ja Kattilla kokoa 55. Misiu saa lainata TuTun takkia ensi viikonloppuna Ruotsiin suuntautuvalla reissulla ja se menikin sille just ja just. Mun tuurilla kyllä G-vaarassa tulee vettä kuin Esterin takalistosta kun on näin hyvin varauduttu hellekeliin - toisaalta - ähäskutti... taidanpa ottaa autoon toppaloimet ja sadeviitatkin koirille. Saa luonnonvoimat valita rauhassa sellaisen tasaisen kelin, jossa ei tarvita yhtikäs yhtään lisävarustetta ja sekös vain onkin se paras näyttelykeli ;)