Perjantaille olin ilmoittanut Kattin, Fyran ja Femman OKK:n iltakisoihin kurvailemaan Mika Moilasen radoille. No Fyran juoksu ei ehtinytkään alta pois ja keskiviikkona huomasin Femmankin juoksun alkaneen. Jännitin, tekeekö Kattikin juoksun vielä tähän saumaan, mutta HA - eipä tehnyt. Päästiin sentään yhteen starttiin. Kokonaisstarttimääräni tälle vuodelle nousi siis tähänastisesta neljästä komiasti viiteen... ei oo paljon ei. Ei ainakaan verrattuna siihen, mitä se joskus on ollut.

Takana oli vähän väsy viikko ja tulipa oikein selväksi, että nämä iltakisat ei oikein ole minun juttu. Työpäivän jälkeen kisafiiliksen saaminen ei oikein onnistunut, olo oli kuin treeneihin olisin menossa. Treenit niistä tulikin kun Katti tiputti jo ensimmäisen riman. Treenattiin kontakteja ja esteille lähettelyjä. Ne sitten onnistuikin. Vedätin huolella puomin ja A:n ja heittelin isolla kädellä Kattia esteeltä toiselle. Jossain välissä tuli toinenkin rima alas. Etäisyyteni Kattiin oli sitä luokkaa, että omat linjani olivat niin lyhyitä, että Kattin juokseminen tuntui suorastaan hitaalta. Jennin ottamalta videolta (jossa on lähtö, puita, satunnaisia vilahduksia radalta, tuomarin selästä ja puomin jaloista ja maaliintulo) voi kuitenkin päätellä, että Katti on kyllä tykittänyt ihan kelpo vauhtia, joten sitä ei voi syyttää mistään muusta kuin löysistä hypyistä. Loppuradalla oli sitten pujottelu, jossa ihan huolella mokailin, enkä antanut Kattille pienintäkään mahdollisuutta aloittaa pujoa oikein kuin vasta kolmannella kerralla. Hyvä minä! Siinä meni aikaa aika lailla kun en enää kiirettä mokomassa mokailussa pitänyt, mutta siitäkin huolimatta Kattin miinusajan on täytynyt videolta katsotun perusteella olla komiasti yli 10 sekuntia. 

Ratahan ois ollu oikein namu mentävä! Siis niin mukava kurvi, että sen jälkeen piti lähettää ilmoittautuminen Keminmaan kisoihin, jossa Moilasen Mika myös tuomaroi ensi lauantaina. Ilmoitin Luffenkin. Toivotaan että pysytään sen kanssa radalla. Minähän siellä yleensä pysyn, mutta Luvankin olisi suotavaa pysytellä.

Se mistä Katti saa 10+ ja papukaijamerkin näistä kisoista kontaktiensa lisäksi on lähtö (unohetaan se rima) jossa se pysyi paikallaan hienosti. Tuloksesta huolimatta tässä kisassa oli paljon onnistuneita asioita. Hyvä treeni treenimielellä!


Katti CC:n agileirillä viime viikonloppuna (kuva: Katri Soini)