Luva teki niitä nollia:

Katti teki niitä hyviä ratoja:

Kisattiin tänään Keminmaassa Moilasen Mikan radoilla. Kyytikavereina olivat Merja & Tunna ja reissu oli superkiva! Kiitti seurasta ja eiku uutta reissua suunnittelemaan ;-)

Luva meni ekan radan ponskarin kanssa. Se ehti katsella heti ja moneen suuntaan ja meno tuntui tahmaiselta - paljon tahmaisemmalta kuin se loppupelissä videolta näyttää. Toka rata tuntui enemmän agilityltä ja Luva meni sen ponskari auki. Liekö nuo himmentimet auttaneet paremmin keskittymään. Pujo oli B-kisassa hidas - liian hidas, mutta samapa se kun ihanneaika riitti. Tuplanolla tuli, mutta vaikka B-radan nolla oli Luvalle kolmas, ei sertiä ja luokkavaihtoa tullut kun Luvan nollat on kaikki Moilasen Mikalta ja vieläpä peräkkäisistä starteista. Luvan nollaprosentti on tälle vuodelle muuten täysi 100 (okei - kokonaista kolme starttia...)

Katti oli taas niin kiva viedä. Sitä ohjatessa hermo lepää! Se painaa menemään asenteella ja suorittaa sille näytetyt esteet kauempaakin. Ihan vieressä ei siis tarvitse juosta näyttämässä. Kummallakin radalla tuli yksi rima alas. A-kisassa ehdin ajatella, että tämähän sujuu ja samalla RÄKS rima alas. B-radalla löysin itseni tekemästä jotain mitä minun ei ollut tarkoitus tehdä ja Kattilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lyödä hypyn päällä liinat kiinni ja se oli sen radan RÄKS. Vitosilla oltiin neljänsiä kummallakin radalla. Eka radan etenemä oli yli 4 m sekunnissa ja toka radan ihan piirua vaille 4 m/sek. Nopia on, vaikkei se siltä näytä. Sen valttina on kurvit joissa se ei turhia kaartele!

Olipa superkiva päivä. Oma starttimäärä on nyt tälle vuodelle kokonaista 9 kpl. Säälittävä määrä verrattuna siihen, mitä se joskus on ollut, mutta onhan tässä vielä syksyä jäljellä... ;-)