kisakaudesta siis. Polvi sanoi maanantaina töissä poks. Mitään mediaseksikästä onnettomuutta ei tapahtunut. Se vain tuolista noustessa oli pökkelö ja hutera. En missään vaiheessa nousua ennen tuntenut mitään vihlaisua, en ainakaan muista. Aavistelin jo siinä ensiaskeleilla, että nyt taisi käydä Jossun kisaamiselle huonosti. Tuuri oli tapaturmassa mukana, sillä sattumalta minulla oli selän tiimoilta kirralle poliaika varattuna juuri seuraavalle päivälle. Pieni toivonkipinä eli kisaamisesta kun nilkutin tohtorin hoiviin, mutta kipinä sammui välittömästi kun kuulin lauseen: "tämä on kyllä tähystettävä". Lopullinen kipinän musteneminen tapahtui kun lääkäri soitti minulle päivystysleikkausaikaa ja sanoi ajantarpeesta, ettei tulipalokiire, mutta tällä viikolla kuitenkin. Leikkausajan sain perjantaille, mutta se vielä aikaistui leikkurin toimesta torstaille. Alkuviikon nilkutin töissä kun oli sopivasti koulutusta jossa jalkoja ei liioin tarvinnut käytellä, mutta torstaiaamuna raahauduin leikkuulle ja iltasella kotiin potemaan.

Jos jalka oli alkuviikosta vain ajoittain kipeä, muuten turra ja hutera, niin NYT se on kipeä. Toivottavasti lopputulos on kipujen arvoinen ja nivelkierukan jäljellä oleva osa pysyy ehyenä. Se oli siis nivelkierukan repeämä. Osittain se on revennyt jo joskus aikoja sitten ja nyt sitten tuli uusi repeämä joka lukitsi polven lievään koukkuun ja aiheutti kipua. Nyt pitää ottaa kaksi viikkoa rauhallisesti. Juosta ei saa ja oma hovi "sisarhentovalkoiseni" aikoi tulla minut omin käsin höyhentämään jos kuulee minun agiliidelleen vähääkään. Täytynee siis pysyä vain koutsihommissa. Sitä oi tehdä retkituolistakin kun näistä pahimmista Panacodin täyttämistä päivistä selvitään. 

Jossun juoksut on nyt hetkeksi juostu. Katti, Femma ja Fyra eivät starttaa piirinmestaruuskisaviikonloppuna. Riikka lupautui urhoollisesti koiranpuolikkaansa ja kasvattinsa ruoriin ja hiliputtaa huomenna Luvan kanssa pari rataa. Mä niin toivon, että Luva skarppaisi ja olisi fiksu. 

Ja ei päivää etten kehuisi tuota nuorta miestä Tarmoa. Tänään tosin pitää kehua vähän tuota Tapsaakin. Ne ajoivat ensimmäisen jälkensä tuossa vastapäisellä sänkkärillä ja ne osasi. Hyvä jätkät!